Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Petre Daea va fi noul ministru al Agriculturii. A fost votat în unanimitate de comitetul național al PSD

Publicat

petre daea

Petre Daea a fost ales în unanimitate, de comitetul PSD, pentru a prelua portofoliul de ministru pe care l-a deținut și în trecut, în guvernul Dăncilă. 

Marți, 6 iulie, comitetul național PSD a decis ca Petre Daea să fie propunerea partidului pentru a prelua funcția de ministru, după demisia lui Adrian Chesnoiu.

Decizia PSD de a-l propune din nou pe Petre Daea la ministerul Agriculturii este un compromis făcut între taberele din partid. Postul de ministru al Agriculturii ar fi revenit organizației PSD Olt, controlată de secretarul general Paul Stănescu, organizație care l-a propus și pe Adrian Chesnoiu.

Stănescu și-ar fi dorit ca partidul să îl propună acum pe Florin Ionuț Barbu, deputat PSD de Olt și președinte al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților. De partea cealaltă, tabăra Ciolacu l-ar fi vrut pe Daniel Butănoiu, secretar de stat în minister, au declarat pentru digi24.ro, mai multe surse politice.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax