Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Petrecere cu 35 de persoane într-un local din Alba Iulia, întreruptă de polițiști. Administratorul a fost amendat

Publicat

politie noaptea

Polițiștii din Alba au continuat acțiunile de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în scopul prevenirii răspândirii virusului Covid 19.

Un eveniment privat, la care participau 35 de persoane, a fost întrerupt de aceștia, iar administratorul amendat cu 3.000 de lei. S-a întâmplat într-un local din Alba Iulia.

În ultimele 24 de ore au fost verificate 753 de persoane aflate în carantină și 656 aflate în izolare și au fost organizate 14 acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 650 de persoane.

Alte 75 de persoane au fost verificate în cadrul altor activități desfășurate în contextul pandemiei.

Au fost controlate 58 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 97 de terase, restaurante, fastfood-uri, hoteluri și 81 de mijloace de transport, din care 22 mijloace de transport în comun.

Echipele de control au depistat și sancționat 100 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală și 10 care nu au respectat restricțiile de deplasare.

De exemplu, cu ocazia unei acțiuni cu efective suplimentare, organizată în Alba Iulia, la care, alături de polițiști, au luat parte jandarmi, lucrător ISU, DSVSA și ITM, desfășurată în municipiul Alba Iulia, au fost legitimate 262 de persoane și au fost verificate 165 de mijloace de transport și 33 de societăți comerciale.

În urma controalelor, au fost aplicate 89 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 12.360 de lei, majoritatea la Legea 55/2020.

Petrecere întreruptă

În jurul orei 22,00, echipele de control au intervenit la un local public din municipiu, unde era organizat un eveniment privat, la care participau 35 de persoane.

Administratorul localului a fost sacționat contravențional, în conformitate cu prevederile Legii 55/2020, cu amendă în valoare de 3.000 de lei, iar toți cei 35 de participanți la petrecere au fost sancționați cu avertisment.

Petrecerea a fost întrerupă.

”Scopul acțiunilor desfășurate nu este aplicarea de sancțiuni, ci acela de a-i determina pe toți cetățenii să conștientizeze necesitatea respectării normelor sanitare pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu Covid 19.

Reamintim că, în toate localitățile se interzice circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 22.00 – 05.00, iar în toate localitățile, unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 4 și mai mică sau egală cu 7,5/1.000 de locuitori, se interzice circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în intervalul orar 20.00 – 05.00.

În toate localitățile, unde incidența cumulată la 14 zile depășește 7,5/1.000 de locuitori, se interzice circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 20.00-05.00” au transmis repreentanții IPJ Alba.

Sursă: IPJ Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax