Connect with us
Publicitate

BLAJ

Petrecere de botez cu 30 de invitați în Blaj și o zi de naștere la Meteș, întrerupte de polițiști. Ce amenzi au fost date

Publicat

În ultimele 24 de ore, polițiștii din Alba au întrerupt două evenimente private. Este vorba despre un botez cu 30 de invitați în Blaj și o zi de naștere la Meteș.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii din Blaj au intervenit, în jurul orei 17.00, la un local din municipiu unde era organizată o petrecere de botez la care participau în jur 30 de persoane.

Evenimentul a fost întrerupt, iar reprezentantul localului și organizatorul evenimentului au fost sancționați contravențional, cu amenzi în valoare totală de 3.000 de lei, conform prevederilor Legii 55/2020.

De asemenea, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au întrerupt aniversarea unei zile de naștere, care se desfășura la o societate comercială de pe raza comunei Meteș și au aplicat 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.000 de lei, conform Legii 55/2020.

Polițiștii reamintesc faptul că este interzisă desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private.

În ultimele 24 de ore, la verificările desfășurate în județ au participat 172 de polițiști și polițiști locali, jandarmi, lucrători din alte instituții cu atribuții în domeniul verificări modului de respectare a normelor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Au fost controlate 206 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 104 de mijloace de transport, din care 40 de mijloace de transport în comun.

Au fost legitimate 2.292 persoane și au fost verificate 167 de obiective de interes precum restaurante, fast food-uri,  hoteluri, pensiuni, cabane și alte spații de cazare.

Echipele de control au depistat și sancționat 227 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, 37 care nu a respectat restricțiile de deplasare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Marincas Gelu Ceorgoveanul

    duminică, 28.03.2021 at 14:22

    Va rog sa anchetati si faptul ca in urma decesului socrului subprefectului Rascovici in spital la sectia covid a fost dus la capela bisericii si inmormantat ca si caz necovid, cu priveghere si slujba de prohod cu mai multi participanti, in timp ce un alt decedat in aceleasi conditii a fost prohodit ca un caz covid, fara priveghere si slujba foarte restransa .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax