Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Petrecere de Halloween la Filiala Cetate a Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba

Publicat

Marți, 31 octombrie, la Filiala Cetate a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba va avea loc proiectul intitulat „Petrecere de Halloween”. La petrecere sunt invitați să participe preșcolarii și școlarii mici care vor face cunoștință cu lectura și beneficiile ei într-un mod atractiv, prin muzică, dans, concursuri și alte suprinze cu și despre personajele preferate și multe activități de animație derulate în Bibliobuzul județului Alba.

Printre alte obiective importante, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba are în centrul preocupărilor sale promovarea cărții și a lecturii, prin toate mijloacele legale posibile, de aceea actuala viziune managerială a luat în calcul și o mai mare deschidere înspre acele proiecte menite să aducă un plus de varietate în viața acestei instituții și implicit să conducă înspre bibliotecă noi categorii de utilizatori. Acesta este și motivul pentru care, începând cu luna mai a acestui an, biblioteca a intrat într-un atractiv parteneriat menit să promoveze cartea pentru preșcolari și școlarii mici într-un mod cu totul și cu totul inedit – lectura prin joacă, cântec și dans.

Pentru a-și atinge acest scop, marți 31 octombrie, începând cu orele 17:30, la Filiala Cetate a Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba va avea loc proiectul intitulat ,,Petrecere de Halloween”. La petrecere sunt invitați să participe preșcolarii și școlarii mici care vor face cunoștință cu lectura și beneficiile ei într-un mod atractiv, prin muzică, dans, concursuri și alte suprinze cu și despre personajele preferate și multe activități de animație derulate în Bibliobuzul județului Alba. Surprizele sunt oferite de Ioana M, reprezentant al editurii Usbourne Lorehandmade, Bioshop și Izabella Kolozsvari, iar evenimentul a fost inițiat de Critina Maria Ivan-Arscott de la „Kings of de Swings”.

Filiala Cetate a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba s-a deschis la 28 iunie 2012 și deservește în mod special publicul cititor din cartierul Cetate. Filiala funcționează în incinta Casei de cultură a sindicatelor din Alba Iulia și este deschisă între orele 8:00 și 16:00 în fiecare zi lucrătoare. În spațiul filialei se pot derula atât activități de lectură cât și activități de animație culturală și ateliere educative.

Proiectul face parte din Programul minimal pe 2017 al Biblioteci Județene „Lucian Blaga” Alba 4 Animație Culturală/4.14 Bibliobuzul în județul Alba și este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax