Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Petrecere de Revelion, terminată într-o baie de sânge, la Baia Mare. Oaspeții unui hotel de lux s-au luat la bătaie

Publicat

Mai mulți participanți la o petrecere de Revelion, desfășurată la un hotel de 4 stele din Baia Mare, s-au luat la bătaie. Totul s-a terminat într-o baie de sânge. A fost nevoie de intervenția a zece echipaje de poliție, iar mai multe persoane au fost transportate la spital. 

Conflictul a izbucnit spre dimineață între mai mulți tineri. Mai multe persoane au fost lovite cu sticlele de bere în cap, iar uneia dintre ele pur și simplu i-ar fi fost îndesată o sticlă în gât, scrie baiamare24.ro.

Agenții de pază au fost depășit și au sunat la 112. Imediat 10 (ZECE) echipaje ale Poliției Municipiului Baia Mare, trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș și un echipaj SMURD au sosit la fața locului.

Polițiștii au reușit să aplaneze conflictul care s-a desfășurat atât în interiorul locului de desfășurare a Revelionului, cât și în parcarea hotelului de 4 stele. Ba chiar au ajuns să se bată și în curtea unei reprezentanțe auto din zonă.

”Poliţiştii au intervenit în această dimineaţă la o unitate hotelieră din Baia Mare, după ce au fost sesizaţi cu privire la producerea unui scandal. Trei bărbaţi, care prezentau leziuni în urma unei altercaţii, au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările, urmând a fi dispuse măsuri legale” a declarat în exclusivitate pentru baiamare24.ro pentru Florina Meteş, purtător de cuvânt al IPJ Maramureş.

Echipajele medicale au preluat mai multe persoane rănite pe care le-au transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Foto: baiamare24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax