Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Petrecere „înfricoşătoare” de Halloween, în Club „Stage” din Alba Iulia. Vezi alte locaţii de distracţie

Publicat

Suspans, costume sexy, dar şi cele înfricoşătoare, show de animaţie şi imaginaţie fără limite sunt condimentele principale ale petrecerii de „Halloween” din Clubul „Stage” din Alba Iulia. Cea mai lungă noapte de distracţie este deschisă sâmbătă seara, în 29 octombrie şi continuă până duminică dimineaţa.

Clubul „Stage” va premia cea mai „sexy” ţinută, cea mai „înfricoşătoare” costumaţie, dar şi cel mai „sexy” şi cel mai „înfricoşător” cuplu. Şi pentru ca petrecerea să aibă toate cele necesare, o să fie shot-uri gratuite şi „Bloody Mary” la 8 lei.

Pe parcursul întregii nopţi, atmosfera petrecerii va fi întreţinută de DJ Midget, DJ Radu şi DJ Morpheus. Intrarea este liberă pentru cei care vin costumaţi.

„Halloween” va fi sărbătorit şi în alte cluburi din Alba Iulia:

Vineri, 28 octombrie,  la „Art Caffe Downtown” petrecerea începe de la ora 21.00.

Sâmbătă, 29 octombrie, este „Magic Halloween” la RYMA, tot de la 9 seara, în spaţiile din Şanţurile Cetăţii. O să fie atmosferă magică, cu participanţi deghizaţi în cele mai haioase personaje, de basm, poveste, de horror sau comice. Atmosfera va fi întreţinută de Badea Funk, Relish, Vi4vi (a.k.a. Harmon Hulta). Accesul se face dinspre Caroline (drumul spre „Pub 13”), iar intrarea este 5 lei.

Tot sâmbătă, de la 22.00, este organizat „Halloween Party” în Tunnel Club, cu animatoare, alături de Dj Andrei şi MC Tudor Man. Vor fi oferite „Candy Shots” pentru cei costumaţi, plus 3 premii pentru cele mai „horror”, „sexy” sau „funny” costume. Organizatorii mai anunţă promoţii la bere şi picturi pe faţă, pe tot parcursul serii.

Club „Enjoy Life” premiază de „Halloween Party” cele mai frumoase 10 măşti: locul I va primi un voucher de 150 de lei, locul II va primi un voucher de 100 de lei, iar locul III – de 50 de lei. Locurile 4-10 vor lua acasă câte o butelie de vin.

În Club „Allegria” se dezlănţuie „Infernul” de la ora 23.00. Şi-au anunţat prezenţa cele mai spectaculoase creaturi: stafii, zombi, vrăjitoare şi războinici celtici, care vor lupta pe viaţă şi pe moarte cu magicianul. Pentru primii 40 de clienţi, organizatorii vor oferi măşti.

„IQ Fashion” Club prezintă „Diavoliţe Sexi”, începând cu ora 23.00. Intrarea este liberă pentru cei cu costume de Halloween. Se anunţă o petrecere fierbinte, alături de DJ Green Grass şi LJ Adi Haneş.

Andra TOTH

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax