Connect with us
Publicitate

CUGIR

Petrecere oprită de Poliție la Cugir. Gazda, o tânără de 29 de ani, s-a ales cu dosar penal. Amenzi de 80.000 lei

Publicat

Polițiștii au oprit o petrecere organizată într-o locuință din Cugir, sâmbătă seara. Oamenii legii au găsit în locație 9 persoane cu vârste cuprinse între 20 și 32 de ani, care nu și-au putut justifica prezența potrivit Ordonanțelor Militare. Gazda, o tânără de 29 de ani, s-a ales cu dosar penal, iar în total au fost date amenzi de 80.000 de lei.

”În jurul orei 23.00, polițiștii au intervenit la locuința unei tinere de 29 de ani, unde avea loc o petrecere. Acolo au fost identificate 9 persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 32 de ani, care fie nu a putut prezenta declarația pe propria răspundere, fie aceasta nu era completată corespunzător. Polițiștii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de 80.000 de lei, iar față de organizatoarea petrecerii a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, a anunțat Instituția Prefectului Alba.

La Cugir a fost organizată, sâmbătă, între orele 20.00 – 24.00, o acțiune punctuală pentru menținerea siguranței publice și respectarea restricțiilor impuse de starea de urgență. Au fost controlate 109 persoane și 46 de autovehicule și au fost verificate 34 de persoane aflate în izolare.

La acțiune, alături de polițiștii din Cugir, au participat jandarmi, polițiști locali si polițiștii Serviciului Pentru Acțiuni Speciale, potrivit sursei citate.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate