Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Petrecere „spartă” de jandarmi, la Aiud. Un tânăr a fost amendat cu 1.500 de lei, după ce și-a deranjat vecinii în toiul nopții

Publicat

Un tânăr de 20 de ani din Aiud s-a ales cu o amendă de 1.500 de lei pentru tulburarea liniștii vecinilor din bloc, dar și a locatarilor din blocul alăturat, în toiul nopții.

Joi, în data de 21 mai, un echipaj de jandarmi a intervenit pe strada Unirii, unde un tânăr rămas singur acasă, împreună cu mai mulți prieteni și-a deranjat vecinii, prin strigăte și larmă. Mai mulți vecini au sunat la primăria Municipiului Aiud pentru a sesiza cele întâmplate, iar polițistii locali au informat forțele de ordine.

Jandarmii au fost nevoiți să intervină de două ori în aceeași noapte, prima dată în jurul orei 01:00, când tinerii petrecăreți dădeau semne că vor înceta să mai facă gălăgie, ca mai apoi, în jurul orei 03:00 să trebuiască să intervină din nou, de data aceasta la sesizarea unor vecini din blocul vecin. Nu este pentru prima dată când bărbatul tulbură liniștea vecinilor la ore târzii, împreună cu alte persoane.

Conform Legii 61/1991, constituie contravenție, tulburarea liniștii locatarilor între orele 22.00-8.00 și 13.00-14.00 de către orice persoană prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice, în locuințele persoanelor fizice sau în oricare alt loc din imobile cu destinația de locuințe ori situat în imediata vecinătate a acestora.

foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax