Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P)GALERIE FOTO: Student Night în Club „Stage”. Tinerii s-au distrat la prețuri avantajoase

Publicat

Clubul ”Stage” din Alba Iulia continuă serile de marți ca fiind ocazii de distracție, dedicate studenților. Și marți a fost vorba de ”Student Night”, o petrecere în cadrul căreia promoțiile la băuturi s-au ținut lanț spre satisfacția studenților.

Serile de marți au devenit tradiționale pentru studenții albaiulieni, care au învățat  ”cursul de recreere” oferit de Clubul „Stage”. Party-ul de marți nu a fost unul tematic, dar muzica și buna dispoziție au fost pe alese. Radu Production i-a încântat pe studenții din primul an cu melodia ”Ani de liceu”.

Petrecerea studențească a început la ora 21.00 și, la fel ca în fiecare marți, aceasta a durat până spre dimineață.

Printre promoții s-au aflat și tichetele pentru Bursa „Stage”. Este vorba de o tombolă ce va avea loc în luna martie, iar câștigătorul va primi contravaloarea anului de universitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. stage

    miercuri, 09.11.2011 at 12:13

    cam sunteti platiti de clubu asta pentru articolele acestea atat de dese , alceva inafara de club nu mai postati pe site . A devenit un fel de 25h.ro site-ul acesta . Comentariile trebuie moderate si nu le aprobati decat pe cele pozitive .

    • moderatorul de serviciu

      miercuri, 09.11.2011 at 20:02

      Daca te uiti mai bine, o sa vezi ca articolul este marcat cu (P) de la publicitate. Evident ca este un articol publicitar.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax