Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Piața agroalimentară din Câmpeni rămâne închisă încă două săptămâni. Locuitorii orașului pot face cumpărături doar online

Publicat

Comitetul Local Pentru Situații De Urgență al orașului Câmpeni a luat decizia ca piața agroalimentară din oraș să rămână închisă până în data de 14 aprilie 2020. Măsura a fost luată pentru limitarea riscului de infecție cu coronavirus.

”Ținând cont de analiza riscului de sănătate publică pentru perioada imediat următoare, ce indică o creștere semnificativă a numărului de persoane infectate cu coronavirusul SARS CoV-2 la nivel național, atât prin circulația virusului pe teritoriul național cât și prin importanța acestuia, odată cu revenirea în țară a persoanelor posibil infectate, ne-au determinat să menținem piața agroalimentară-industrială, închisă până la data de 15.04.2020”, a anunțat Călin Andreș, primarul orașului Câmpeni.

El a precizat că din totalul de 23 membri ai CLSU – Câmpeni, la ședința din 2 aprilie au fost prezenți 20 de membri, dintre care 19 au votat pentru ca piața să rămână închisă, iar unul s-a abținut.

”S-a luat în calcul redeschiderea acesteia în funcție de evoluția pandemiei. Am considerat să facem acest lucru în vederea protejării sănătății, respectiv a vieții cetățenilor orașului Câmpeni și a celor care-l tranzitează!”, a spus edilul.

Călin Andreș a mai anunțat că pentru a găsi o soluție favorabilă, atât pentru clienți cât și pentru producătorii agricoli din zonă, pe site-ul Primăriei Câmpeni a fost integrată o nouă secțiune – Piața Câmpeni On-line, unde cetățenii pot vedea oferta producătorilor/comercianților locali și pot face cumpărături.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax