Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Piaţa muncii în Marea Britanie, deschisă pentru români, din 2014. Ministrul de Externe a primit o nouă confirmare din partea unui oficial englez

Publicat

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a avut, în cadrul vizitei la Londra, o întrevedere cu Kenneth Clarke, ministru fără portofoliu în Cabinetul Cameron, care i-a reconfirmat decizia deschiderii pieţei britanice pentru muncitorii români, de la 1 ianuarie 2014, potrivit unui comunicat MAE.

Discuţiile cu Kenneth Clarke, responsabil pentru consilierea premierului pe probleme economice, au vizat relaţia bilaterală din perspectiva valorificării Parteneriatului Strategic româno-britanic pe plan politic şi economic.

Kenneth Clarke a reconfirmat „decizia deschiderii pieţei muncii britanice pentru lucrătorii români, de la 1 ianuarie 2014”, se arată în comunicatul Ministerului Afacerilor Externe.

Cei doi oficiali au remarcat „relevanţa deosebită a libertăţii de circulaţie a lucrătorilor, Marea Britanie având un număr semnificativ de cetăţeni care lucrează în alte state europene (aproximativ un milion)”.

sursa: mediafax

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax