Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pichetări în stradă la Aiud şi Cîmpeni. Angajaţii din spitale sunt în grevă japoneză

Publicat

CNS Cartel Alfa Alba şi Sanitas Alba orgizează o acţiune de protest, joi, în Piaţa Iuliu Maniu din municipiul Aiud. Activitatea se va desfăşura în intervalul orar 15.00 – 17.00. Sindicaliştii vor să-şi exprime dezacordul cu privire la prevederile noului Cod al Muncii.

Liderul de sindicat Cartel Alfa, Ioan Petruţ, a precizat că joi sunt aşteptate să participe în jur de 200 de persoane, iar vineri se va organiza o altă acţiune de protest, la Câmpeni. Aceste acţiuni fac parte din mişcarea sindicală la nivel de ţară. Protestele locale au drept scop mediatizarea faptului că nemulţumiri nu sunt doar în Alba Iulia, ci şi în alte localităţi din judeţ.

Totodată, angajaţii spitalelor din judeţul Alba se află de astăzi în grevă japoneză pentru o perioadă nedeterminată. Liderul Sanitas Alba, Marius Sepi, spune că angajaţii din spitale sunt ingrijoraţi de efectele punerii în practică a noului Cod al Muncii. Acesta a mai declarat că se strâng semnături pentru declanşarea grevei generale în spitalele din judeţul Alba. De asemenea, 100 de sindicalişti Sanitas Alba vor participa în 16 martie la mitingul din Capitală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax