Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Pieton accidentat mortal de o autoutilitară, pe DN75

Publicat

Un pieton a fost accidentat mortal, marţi seara, în jurul orei 23.40, de o autoutilitară la ieşire din localitatea Vadu Moţilor înspre Câmpeni.

Potrivit IPJ Alba, bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice şi se deplasa pe mijlocul drumului, pe DN 75.

Acesta nu purta pe haine nici un element reflectorizant, fapt ce a împiedicat observarea lui de către şoferul maşinii de mare tonaj. În urma impactului, bărbatul a decedat.

În comunicatul IPJ Alba se precizează condiţiile în care s-a produs accidentul:

„În data de 21.06.2011, orele 23.43, Poliţia Oraşului Cîmpeni a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulaţie în comuna Vadu Moţilor.

În baza sesizării la faţa locului, s-a deplasat echipa de cercetare, ocazie cu care s-a constatat că H.D.I., de 30 de ani, din comuna Bistra, în timp ce conducea o autoutilitară, pe DN 75, la km 70 + 200 m, în direcţia de mers Cîmpeni – Albac, îl accidentează mortal pe S.I., de 48 ani, din comuna Vadu Moţilor, judeţul Alba, care se deplasa pe mijlocul părţii carosabile, fară a fi echipat cu elemente reflectorizante şi fără a avea vreo sursă de lumină, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma accidentului a rezultat avarierea autoutilitarei şi decesul lui S. I..

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcotest, rezultatul fiind o,oo mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

Victima a fost a fost depusă la morga Spitalului Orăşenesc Cîmpeni în vederea efectuării necropsiei, pentru a se stabili cauzele şi împrejurările în care a intervenit decesul.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax