Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pietoni şi şoferi amendaţi în judeţul Alba pentru că nu au respectat regulile de circulaţie. Sancţiuni de zeci de mii de lei de la poliţiştii rutieri

Publicat

politie

Poliţiştii rutieri din judeţul Alba au amendat, marţi, 56 de pietoni şi şase şoferi care nu au acordat prioritate acestora. Conducătorii auto au rămas fără permise. Oamenii legii au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicaţi pietonii.

S-a urmărit respectarea prevederilor legale privind acordarea de către conducătorii auto a priorităţii de trecere pietonilor aflaţi în traversarea regulamentară a străzii cât şi combaterea traversărilor ilegale şi sancţionarea pietonilor care nu respectă regulile privind circulaţia pe drumurile publice.

Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au constatat 151 de abateri contravenţionale de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, pe care le-au sancţionat cu amenzi în valoare de 29.670 lei.

Dintre acestea, 56 au fost aplicate pietonilor care s-au angajat în traversarea neregulamentară a străzii şi şase conducătorilor auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor. Complementar cu sancţiunea contravenţională, celor şase conducători auto le-au fost reţinute permisele de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax