Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pistă de biciclete, skate park, loc de joacă și zone verzi, la Teiuș. Proiectul de peste 73.000 de euro intră în execuție

Publicat

La Teiuș începe un proiect în valoare de peste 73.000 de euro, pentru modernizarea spațiilor verzi din oraș. Vor fi amenajate piste pentru biciclete, spații de relaxare, zone verzi, terase de vară, locuri de joacă și skate park.

”Una dintre prioritățile administrației locale din orașul Teius, alături de infrastructura de apă, canal, electricitate, drumuri asfaltate, o constituie realizarea unor zone de relaxare și spații verzi, atât de necesare cetățenilor din oraș și oaspeților acestora, dornici să trăiască într-un oraș curat și civilizat.

Astfel, eforturile Primăriei și Consiliului Local în acest sens au fost încununate de succes.

Proiectul „Modernizare spații verzi oraș Teiuș”, în valoare de peste 73.000 de euro, susținut de Primărie, cu sprijinul Grupului de Acțiune Locală G.A.L. – Pe Mureș și pe Târnave și finanțat prin AFIR, intră, începând cu 29 octombrie, în execuție.

Zona de la Crucea Luminoasă până la strada Barbu Lăutaru (partea dreaptă) va căpăta o haină nouă de oraș. Se va amenaja o pistă pentru bicicliști în lățime de 4,5 m, zone de parcare a bicicletelor, alei de acces la imobile, trotuare, două terase de vară, un skate park pentru tinerii dornici de mișcare, loc de joacă pentru copii, spații de relaxare cu pergole, iluminat modern și eficient, plantări arbori, gazon, amenajări peisagistice, mobilier urban, spații de odihnă și relaxare.

Este o lucrare amplă, așteptată de către teiușenii tineri sau mai puțin tineri, care va crește calitatea vieții din orașul nostru, în folosul tuturor concetatenilor”, transmit reprezentanții primăriei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax