Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pistele pentru biciclete, noi locuri de parcare pentru autoturisme

Publicat

Apariţia primelor piste de biciclete în municipiul Alba Iulia a reprezentat o veste îmbucurătoare, nu atât pentru biciclişti, cât pentru proprietarii autoturismelor, care au, începând de acum, noi locuri de parcare. Spaţiile destinate deplasării bicicliştilor au fost ocupate, imediat după ce au fost delimitate, de autoturisme, parcate comod pe perimetrul pistelor: „Am cerut trasee pentru biciclişti şi am primit locuri de parcare pentru maşini. Acestea sunt ocupate aproape toată ziua, iar noi suntem nevoiţi să circulăm în continuare pe mijlocul drumului. Nu ştiu dacă e rea intenţie sau pur şi simplu şoferii nu ştiu cum arată o pistă pentru biciclete”, ne-a spuns Adrian, un biciclist.

Oamenii sunt nemulţumiţi de modul în care aceste trasee au fost gândite, dar şi de faptul că au fost marcate abia odată cu venirea iernii: „Au avut o vară întreagă la dispoziţie să le traseze, când era o plăcere să te plimbi. Au aşteptat începutul lui noiembrie, ca să ne ofere şi nouă câţiva centimetri, de o parte şi de alta a drumului. Pistele sunt prea înguste, iar multe dintre ele te obligă să te urci pe trotuare”, a completat un alt biciclist. Deocamdată, cei care preferă mersul cu bicicleta se mulţumesc cu ce au şi îşi pun speranţele că aceste probleme vor fi sesizate, în curând, şi de reprezentanţii administraţiei locale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Lili

    luni, 04.04.2011 at 13:37

    Politia Comunitara/Locala e platita degeaba?!?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax