Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pistol radar de ultimă generație, noua „jucărie” a polițiștilor din Alba Iulia. De MIERCURI încep amenzile

Publicat

La IPJ Alba Moș Nicolae a venit mai repede, cu un cadou care îi va speria pe șoferii vitezomani. Poliția Rutieră din Alba Iulia a fost dotată cu un pistol radar de ultimă generație pe care în va folosi începând de miercuri. Anunțul a fost făcut de primarul Mircea Hava care spune că achiziția a fost făcută pentru „cei care  tulbură orașul cu liniuțe noaptea sau folosesc centura ca pistă de concurs”.

„Actul final din protocolul pe 2017, cu Inspectoratul de Poliție al Județului Alba/Biroul Rutier al Municipiului Alba Iulia, privind creșterea siguranței rutiere. Pe scurt, l-au vrut, îl au: pistol radar de ultimă generație. Să vă gândiți bine înainte de a spune ceva, dar dacă funcționați pe principiul „vreau o țară ca afară”, radarele nu pot să dispară. Cine se vaită de asta, uită cu câtă prudență circulă din primul oraș după graniță.

Vă garantez că acest dispozitiv nu s-a cumpărat pentru satisfacția polițistului, nici pentru a sărăci omul, ci pentru cei care tulbură orașul cu liniuțe noaptea sau folosesc centura ca pistă de concurs. Și da, va fi folosit în toate localitățile care aparțin de Poliția Rutieră Alba Iulia, inclusiv Șard sau Ciugud. De miercuri este operațional. Presa va putea prelua informații cu poziționarea radarelor, pentru a informa publicul” spune primarul Mircea Hava pe pagina de facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax