Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Placheta de onoare a MAI pentru doi jandarmi albaiulieni, care au salvat doi turiști rătăciți în Munții Șureanu

Publicat

Plutonierul adjutant Vasile Todescu și plutonierul major Paul Bria au primit cea mai importantă distincție a Ministerului Afacerilor Interne: placheta de onoare. Aceștia au fost premiați și felicitați de către Carmen Dan, marți 16 iulie, cu ocazia Zilei MAI.

Profesionalism și eroism sunt cuvintele care descriu cel mai bine munca celor doi jandarmi. Aceștia au salvat la începutul acestui an două persoane rătăcite în munții Șureanu. Deși era spre înserat iar zăpada ajungea pană la brâu, jandarmii au știut că misiunea care le era încredințată era mai importantă decât condițiile meteo și faptul că își puneau viața în pericol.

După câteva ore de căutări, turiștii au fost salvați și transportați spre domeniul schiabil Șureanu, acțiunea de salvare încheindu-se după miezul nopții.

Cei 12 ani de experiență ai plutonierul adjutant Vasile Todescu și cei 8 ani ai plutonierului major Paul Bria în Jandarmeria montană, sunt dovezi evidente ai devotamentului și pasiunii pentru munte și oameni.

Conducerea Jandarmeriei Alba le mulțumește celor doi pentru munca depusă și performanțele obținute.

Reamintim faptul că ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan a anunţat luni că a demisionat din funcţie. „Mi-am depus mandatul. Nu voi cere colegilor mei nimic. Plec cu fruntea sus din fruntea Ministerului de Interne. Înţeleg din cauză că nu mi-am făcut treaba. E o decizie politică”, a spus Carmen Dan.

Citește și Carmen Dan și-a anunțat demisia din funcția de ministru de Interne. ”Plec cu fruntea sus. E o decizie politică”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax