Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO VIDEO: ACCIDENT GRAV pe Autostrada A1 Orăștie-Sebeș, în zona Pianu: 13 răniți și un decedat. Traficul blocat total

Publicat

Un accident rutier grav s-a produs miercuri, pe Autostrada A1, între Sebeș și Orăștie, în zona localității Pianu. A fost activat planul roșu de intervenție, având în vedere că în evenimentul rutier a fost implicat un microbuz cu 15 persoane la bord. Din păcate, una dintre acestea a decedat.

Cei implicați în accident ar fi din regiunea Moldova și veneau din Germania.

 

 

UPDATE, ora 13.55:

Potrivit ISU Alba, dintre cele 15 victime ale accidentului, 13 au fost transportate la spitalele din județele Alba și Hunedoara, iar o victimă la UPU Târgu Mureș, cu ajutorul unui elicopter SMURD. O persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale și o altă persoană a decedat.

Începând cu ora 13:35 a fost reluat traficul pe autostrada A1 pe o bandă.

În accident a fost implicat doar un microbuz care transporta pe platformă o altă mașină.

ISU Alba și ISU Hunedoara au intervenit la fața locului cu forțe extinse: 6 echipaje de prim ajutor, unul de terapie intensivă, trei de stingere incendii, unul de descarcerare, un elicopter SMURD. De asemenea, a intervenit Serviciul de Ambulanță Județean – 5 echipaje.

UPDATE, ora 12.12: Este vorba despre 15 persoane aflate în microbuz, din care una încarcerată și una decedată, potrivit ISU Alba.

Forțe alocate: 5 autospeciale SMURD, o autospecială de Terapie Intensivă Mobilă, o autospecială de stingere incendii cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SAJ.

La fața locului de deplasează și un elicopter SMURD.

UPDATE, ora 12.00: Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A1 Sibiu-Deva, pe sensul către Sibiu, în zona localității Pianu, județul Alba, un microbuz de transport persoane care transporta o platformă cu un autovehicul s-a răsturnat pe carosabil, pe banda de urgență.

Din primele date, 10 persoane ar fi rănite, dintre care una este în stare foarte gravă.

Banda de urgență este restricționată, circulându-se îngreunat în zona producerii evenimentului rutier. A fost aplicat planul roșu de intervenție, fiind solicitat elicopterul SMURD.

Autostrada A1 este închisă între km 300 și 320 pe sensul de mers Orăștie – Sebeș din accidentului de la km 320.

Știrea inițială

Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Sebeș în cooperare cu ISU Hunedoara, intervin pentru acordare prim ajutor și descarcerare la un accident rutier produs pe Autostrada A1, km 320, sensul de mers Orăștie – Sebeș.

Din primele informații este vorba despre o autoutilitară și un microbuz cu 15 persoane, din care persoană încarcerată.

A fost pus în aplicare planul roșu de intervenție. La fața locului s-a deplasat și Prim Adjunctul Inspectorului Șef.

sursă imagini: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax