Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Plângere penală formulată de ITM Alba pentru IMCOP, care avea şapte muncitori „la negru” la cariera de piatră din Zlatna

Publicat

Inspectorii ITM Alba au formulat plângere penală pe numele firmei IMCOP SRL Cluj Napoca – Punctul de lucru Cariera de piatră Zlatna, pentru că au fost depistate şapte persoane primite la muncă fără forme legale de angajare. Reamintim că firma funcţionează şi cu un punct de lucru la Teiuş, unde produce ţigle din beton.

Săptămâna trecută, inspectorii ITM Alba au controlat în domeniul relaţiilor de muncă 18 agenţi economici cu 411 angajaţi înt total. Au constatat 14 deficienţe, au formulat un avertisment şi plângerea penală pentru primirea în lucru fără forme legale de angajare a şapte persoane la SC IMCOP SRL Cluj Napoca – Punct de lucru Cariera Zlatna.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost verificate 14 unităţi şi aplicate trei sancţiuni. Amenzile sunt în cuantum de 15.000 lei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax