Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Plângeri penale pe numele şefului BCCO Alba Iulia în Dosarul utilajelor agricole furate. Vezi cum comentează Traian Berbeceanu acuzaţiile

Publicat

Numele comisarului şef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu este asociat cu destructurarea celor mai temute grupări infracţionale care activau pe raza judeţului Alba. Munca sa la conducerea Brigăzii de Combatere a Criminalităţii nu l-a ferit însă de intenţiile răzbunătoare ale infractorilor pe care fie i-a trimis după gratii, fie le-a creat serioase prejudicii de imagine. În prezent, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia au fost depuse trei plângeri pe numele lui Berbeceanu, formulate de către o parte dintre inculpaţii din Dosarul utilajelor agricole furate din ţări ale UE. Comisarul şef a vorbit la „Testul de sinceritate” despre acuzaţiile care i se aduc.

Două dintre plângeri au fost formulate de subcomisarul BCCO, Liviu Schiau şi fostul şef al SRI Alba, Ioan Tarnu, ambii cercetați în „Dosarul utilajelor furate din UE”. Cei doi  îl acuză pe Berbeceanu de fals intelectual, arestare ilegală şi represiune nedreaptă în dosarul în care aceştia au calitatea de  inculpaţi. Traian Berbeceanu a povestit jurnalistului Dan Lungu despre acuzaţiile care i-au fost aduse în decursul timpului.

„E greu să îmi amintesc, dar în decursul timpului am avut zeci, poate sute de plângeri penale făcute pe numele meu de persoane pe care le-am cercetat. Chiar şi la momentul ăsta am două sau trei plângeri făcute pentru tot felul de prezumptive infracţiuni făcute de către mine cu ocazia activităţilor desfăşurate în dosare. Eu ştiu, de abuz în serviciu, de presiune nedreaptă. Este de înţeles că persoanele pe care noi le cercetăm care la un moment dat pierd tot din cauza infracţiunilor pe care noi le destructurăm, pierd sume de bani foarte mari, pierd influenţă, pierd libertatea, unii îşi pierd familia. Nu o să ne mulţumească şi nu o să ne facă nouă vreun titlu de glorie din asta şi este firesc să încerce să reacţioneze în orice fel. Este dreptul fiecărui om să facă astfel de plângeri. Din câte ştiu, eu am trei plângeri penale în Dosarul utilajelor agricole furate şi probabil mai am şi alte plângeri în alte dosare pe care le instrumentăm. Noi ne continuăm activitatea.”

Urmăreşte Testul de Sinceritate pentru a afla de la Traian Berbeceanu despre ameninţările la care a fost supusă familia sa.

[media id=466 width=320 height=240]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. De Cod

    sâmbătă, 01.09.2012 at 14:14

    V-ati cam ingrasat domnule comisarului şef al BCCO

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax