Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Plantări la lăsatul serii. Un grup de tineri din Sebeș au început împădurirea unei zone cu probleme din Parcul Arini

Publicat

Primăvara  este sezonul plantărilor şi momentul propice pentru ca administraţiiloe locale să mai adauge o pată de verdeaţă în oraşele sufocate de betoane. Acesta a fost şi gândul unui grup de 20 de tineri, care, vineri seara, în jurul orelor 18,00, împreună cu viceprimarului municipiului Sebeş, Adrian Bogdan  au profitat de zilele ploioase anunţate de meteorologi și pornit la împădurit una din zonele cu probleme din Parcul Arini.

Însoţit de 20 de tineri, Adrian Bogdan s-a prezentat vineri după-amiaza în Parcul Arini, în zona din spatele fostului ştrand pentru a planta 100 de puieţi de arbuşti. Operațiunea- fulger nu a fost una foarte dificilă mai ales că în zona respectivă reprezentanţii Serviciului Public din cadrul Primăriei săpaseră deja gropile unde urmau să fie puşi copacii.

Grupului de tineri i s-a alăturat şi deputatul Clement Negruţ, care potrivit viceprimarului, a aflat de acțiune și a ținut să se alăture tinerilor. Adrian Bogdan susţine în zona respectivă din parc, bătrânii copaci fuseseră tăiaţi deoarece din cauza degradării prezentau un pericol pentru trecători şi era nevoie de o reîmpădurire cu arbuşti tineri. Acesta este de părere că dacă ar exista mai mulţi cetăţeni cu astfel de iniţiative, municipiul Sebeş ar arăta mult mai bine.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax