Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Planul desprins din filme al unei fete de 12 ani din Alba care voia să se mute alături de iubit. Și-a acuzat fratele că a violat-o

Publicat

Un caz incredibil este detaliat de magistrații Judecătoriei Blaj. O minoră de 12 ani a pus la cale un plan despins din filme pentru a se muta alături de iubitul în vâstă de 17 ani.

Aceasta și-a mințit familia, dar și polițiștii că a fost violată de fratele ei. Însă, după ce minciuna a ieșit la suprafață, cazul a luat o cu totul altă turnură. Anchetatorii l-au trimis în judecată chiar pe iubitul ei pentru viol. 

Dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară în data de 30 ianuarie 2024. Iubitul fetei va fi judecat de magistrații Judecătoriei Blaj.

Iubitul fetei, prieten cu tatăl acesteia

Cei doi s-au cunoscut în luna februarie a anului 2021. Atunci tânărul avea 17 ani, iar fata 11. De relația celor doi știa familia fetei. Tânărul mergea în casa minorei, unde consuma alcool alături de tatăl ei.

La un moment dat, în luna octombrie 2021, acesta a rămas peste noapte în casa familiei. Tânărul s-a culcat într-un pat, iar minora în altul. Însă pe timp de noapte fata a mers în patul tânărului unde au întreținut relații sexuale consimțite, precizează anchetatorii.

Motivul pentru care tânără a conceput planul

În luna ianuarie tatăl minorei a plecat din localitate, iar fata a rămas în grija surorii. Deoarece sora mai mare nu i-a permis fetei să se mute cu iubitul, fata s-a hotărât să conceapă un plan.

Și-a acuzat fratele mai mare de viol

De pe telefonul iubitului în data de 8 ianuarie 2022, fata i-a transmis surorii un mesaj, în care i-a spus că trebuie să se vadă pentru a discuta.

Fata i-a spus surorii sale că fratele mai mare a constrâns-o și a întreținut un raport sexual cu ea. Mai mult de atât, iubitul ei care știa de planul fetei a susținut povestea acesteia.

De fapt tânărul și fata au conceput împreună planul în speranța în care minora ar fi primit acordul să plece de acasă, la domiciliul băiatului.

A continuat să mintă și polițiștii

Mama fetei s-a întors acasă, și și-a dat seama că aceasta minte. Însă a sesizat autoritățile că minora ar fi întreținut raporturi cu iubitul.

După câteva zile, mama persoanei vătămate a revenit la domiciliu și a realizat că presupusul viol comis de(n.r. frate) este o invenție a fiicei sale, care, demult dorea să se mute la locuința inculpatului și avea nevoie de un pretext.

De asemenea, cu fiecare ocazie, minora relata alt mod de desfășurare a violului. La data de 17.01.2022, a sesizat organele de poliție solicitând tragerea la răspundere a inculpatului pentru că a întreținut raporturi sexuale cu fiica sa minoră în vârstă de 12 ani.

Cu ocazia audierii din data de 17.01.2022, persoana vătămată a continuat să mintă și să suțină că fratele ei mai mare a violat-o, însă la data de 18.01.2022, a recunoscut că acuzațiile pe care i le-a adus fratelui ei sunt nereale, se arată în motivarea instanței.

Dosar penal pe numele iubitului

După ce și-au dat seama de situația de fapt, anchetatorii au deschis un dosar penal pe numele iubitului fetei.

În primă fază, tânărul a fost cercetat pentru act sexual cu un minor, dar între timp, după audieri aceștia au schimbat încadrarea în viol, iar mai apoi, în viol în formă continuată.

Aceștia luat în considerare mai multe acte dintre cei cei doi atât, în perioada anului 2021, dar și în anul 2022.

”(…)reținându-se că în perioada noiembrie 2021-ianuarie 2022, în mod repetat, a întreținut raporturi sexuale cu persoana vătămată minoră în vârstă de 12 ani, care avea discernământul abolit”, au precizat magistrații.

Dosarul a trecut de stadiul de măsuri de cameră preliminară și va fi judecat pe rolul Judecătoriei Blaj. Tânărul va ajunge în fața magistraților pentru viol în formă continuată.

Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax