Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Planuri de concediu: Care sunt cele patru categorii de vacanțe pe care le aleg românii

Publicat

concediu, vacanta, liber, zile libere

Dacă anii trecuți românii au preferat destinații peste hotare, în acest an majoritatea spun că vor rămâne în țară, în concediu. Și aproximativ 90% dintre români şi-au planificat cel puţin un concediu anul acesta.

În 2018, cele mai căutate destinații pentru românii care au călătorit în afara țării au fost Grecia, Bulgaria și Italia. În acest an, în topul preferințelor pentru vacanțe se află Grecia, Bulgaria, Turcia și Spania, potrivit unui studiu recent.

Pentru acest an, România rămâne principala destinație de vacanță – doar 40% dintre românii chestionați au spus că vor să vadă și alte țări.

Dacă vorbim despre motivele pentru care pleacă în concediu, românii se împart în patru categorii. 35% dintre respondenți vor să-și încarce bateriile – sunt în general persoane cu vârste de peste 40 de ani; 29% spun că vor să călătorească cu familia, 11% spun că vor să exploreze noi destinații, iar 14% optează pentru vacanțe de lux.

Cei care vor să-și încarce bateriile și să călătorească cu familie aleg, de obicei, concediu pe timpul verii.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax