Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Planuri pentru extinderea reţelei de apă şi canalizare în ALBA. Reprezentanţii CJ, ai primăriilor şi Apa CTTA au analizat investiţiile necesare

Publicat

lucrari canalizare, teleacReprezentanți ai administrațiilor publice din județ, ai operatorului unic de apă-canal, Apa CTTA SA și cei ai instituțiilor cu atribuții în domeniul mediului s-au întâlnit marţi, 12 iulie, cu președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, pentru a analiza starea de viabilitate a rețelelor de apă şi canalizare existente în județ.

A fost analizată situația rețelelor de canalizare și a stațiilor de epurare existente în localitățile județului Alba, cu accent pe creșterea gradului de conectare a gospodăriilor individuale la rețelele deja existente.

Au fost discutate punctual situațiile existente în teren, analizându-se totodată perspectivele de dezvoltare și necesitățile de investiții viitoare.

Pentru următorii patru ani se are în vedere o extindere a rețelelor de utilităţi publice la nivelul județului Alba, astfel încât tot mai mulți cetăţeni să poată beneficia de confortul şi siguranța oferite de alimentarea cu apă și racordarea la rețelele de canalizare în sistem centralizat, transmit reprezentanţii CJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax