Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Planuri pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor medicale la Spitalul Cugir

Publicat

Trecând peste posibilitatea că soarta spitalului din Cugir ar putea sta într-o decizie cu caracter politic, administraţia locală continuă să facă planuri în vederea creşterii performanţelor instituţiei medicale şi reducerea cheltuielilor în rândul personalului nemedical.

“Spitalul Orăşenesc Cugir se încadrează în bugetul care urmează a fi decontat de CAS Alba, cu condiţia reducerii cheltuielilor de personal. Împreună cu conducerea spitalului, autoritatea publică locală şi-a asumat această responsabilitate de ne încadra în sumele aprobate de CAS Alba”, a declarat primarul Adrian Teban.

Astfel, se are în vedere reducerea unor posturi ocupate de cadre nemedicale şi externalizarea unor servicii pentru reducerea cheltuielilor. În ceea ce priveşte spaţiile, ar putea exista o reorganizare, se doreşte înfiinţarea unei secţii de îngrijiri paleative, pentru vârstnici, care urmează să fie acreditată până la 1 aprilie a.c.

Primarul s-a preocupat în ultima perioadă şi de atragerea unor medici tineri, purtând discuţii cu trei medici cugireni, aflaţi spre sfârşitul rezidenţiatului, care şi-au exprimat dorinţa de a veni în oraşul natal să practice medicina. Este vorba despre un medic oftalmolog, un neonatolog şi un pediatru.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax