Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Planuri pentru mutarea Ambulatoriului de pe strada Muşeţelului în incinta Spitalului Judeţean Alba

Publicat

Directia de Sanatate Publica Alba

Conducerea Spitalului Judeţean Alba doreşte mutarea ambulatoriului. Potrivit managerului Nicoleta Coşarcă, schimbarea sediului ambulatoriului de specialitate din locaţia actuală, de pe strada Muşeţelului, în incinta Spitalului Judeţean Alba este cel mai important obiectiv, care se doreşte a fi îndeplinit cât mai repede.

Au fost identificate două posibile locaţii: actualul sediu al DSP Alba (opţiune preferată de conducerea instituţiei medicale) sau mansardarea unei părţi a Spitalului Judeţean Alba, pentru amenajarea unui loc în care să fie trataţi pacienţii care nu necesită internare.

Actualul sediu al ambulatoriului este impropriu, după cum a precizat Nicoleta Coşarcă. În primul rând condiţiile ambientale sunt de era trecutului, mai apoi medicii pierd timp pentru a se deplasa de la spital la ambulatoriu şi invers, iar condiţiile de transportare a probelor biologice pentru analize medicale sunt necorespunzătoare; se duc, de multe ori, în poşete, după cum a ţinut să precizeze managerul spitalului. De calitatea proastă a condiţiilor din actualul ambulatoriu se plâng şi pacienţii, tocmai de aceea conducerea spitalului a considerat mutarea acestuia într-un spaţiu mai bun o prioritate.

Pentru această mutare, conducerea Spitalului Judeţean a solicitat finanţare de la Ministerul Sănătăţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax