Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Planuri pentru o nouă creșă, la Alba Iulia: Primăria vrea să transforme o fostă Școală Generală din cartierul Partoș

Publicat

Reprezentanții administrației locale din Alba Iulia vor să amenajeze o nouă creșă în municipiu, în clădirea fostei Școli Generale nr. 4 din cartierul Partoș. În acest sens, în ședința Consiliului Local din 22 decembrie se propune retragerea imobilului din administrarea Inspectoratului Școlar Județean Alba.

Consilierii locali din Alba Iulia vor avea de aprobat, în ședința de marți, 22 decembrie, un proiect de hotărâre privind retragerea din administrarea Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Alba a imobilului (clădire) Școlii Generale nr. 4  situată în cartierul Partoș, pe strada Liliacului nr. 2.

Potrivit raportului de specialitate, în acest moment clădirea se găsește în administrarea Inspectoratului Școlar Județean Alba cu funcțiunea depozit de carte.

„Având în vedere că la nivelul municipiului Alba Iulia sunt înregistrate foarte multe solicitări pentru înscrierea copiilor la creșe și ținând cont de faptul că, în prezent, instituțiile deja existente nu reușesc să satisfacă toate aceste solicitări, considerăm necesară și oportună amenajarea în cartierul Partoș din Alba Iulia a unei creșe, în clădirea fostei Școli cu clasele I-IV. (…) În acest sens este necesar să retragem acest drept Inspectoratului Școlar Județean Alba și să facem demersurile necesare pentru implementarea unui proiect având ca obiect amenajarea unei creșe pentru copiii din zonă.”, se precizează în documentul citat.

Foto: Facebook, Editura Didactică și Pedagogică

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax