Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Decembrie, luna „democrat-umanitară” pentru PD-L Alba Iulia

Publicat

Sărbătorile de iarnă care deja ne bat la uşă îi îndeamnă pe membrii Biroului Permanent Local (BPL) al PD-L să scoată, din sacul cu surprize, cadouri pentru albaiulienii mai puţin norocoşi.

Proaspătul preşedinte BPL al PD-L Alba Iulia, Paul Voicu, s-a arătat interesat să sară în ajutorul mai multor familii fără posibilităţi din oraş şi a comunicat planurile pentru o lună decembrie „democrat-umanitară”. „BPL-ul organizează, de fiecare sărbătoare, acţiuni pentru casele de copii din Alba Iulia, iar, anul acesta, infuzia de tineri cu care s-a îmbogăţit organizaţia ne oferă posibilitatea să devenim inventivi. Aproximativ 20 de persoane şi familii din oraş vor primi, din partea noastră, atât a organizaţiei de femei, cât şi a tinerilor, pachete de Sărbători. Vrem să fim alături de cei cu probleme şi ne îndreptăm atenţia în special asupra familiilor cu mulţi copii”, a declarat Paul Voicu.
Persoanele defavorizate din oraş vor primi, cu ocazia sărbătorilor, din partea PD-L, brazi, cozonaci, dar şi pachete cu dulciuri şi mâncare, iar Organizaţia de Femei PD-L Alba pregăteşte, în luna decembrie, o serie de acţiuni caritabile şi concerte de colinde.
Paul Voicu a ţinut să precizeze că activităţile Biroului Permanent Local al partidului pe care îl reprezintă sunt îndreptate spre identificarea unor noi modalităţi de a ajunge mai aproape de nevoile oamenilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax