Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Planurile UNPR Alba pentru alegeri. Vasile Crişan: „Din poziţia asta o să pun umărul mai bine în sprijinul Coaliţiei”

Publicat

Jurnaliştii din Alba au fost invitaţi, miercuri, la o conferinţă UNPR la care au fost prezenţi secretarul adjunct la nivel naţional, Ioan Toma, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene, Ionel Nicolae, dar şi prim-vicepreşedintele Vasile Crişan, recent numit pe această funcţie după plecarea sa din PDL. Conducerea UNPR a ţinut să sublinieze dorinţele partidului privind următoarele alegeri, dar şi paşii pe care îi vor urma pentru a reuşi să ajungă la guvernare.

Vasile Crişan: „Am lăsat în PDL prieteni şi colegi”

Vasile Crişan a explicat că a părăsit PDL Alba din proprie iniţiativă, dar că a lăsat acolo prieteni şi colegi: „Decizia de a pleca din PDL îmi aparţine, am lăsat acolo prieteni, colegi şi parteneri, dar gândul meu a fost acela al luptei politice al militantului care, prin ceea ce ştie şi face, va ajuta cetăţenii. Din poziţia asta o să pun umărul mult mai bine în sprijinul Coaliţiei, iar activităţile întreprinse vor duce la dezvoltarea acestui partid. Trebuie să ne pregătim temeinic pentru următoarele alegeri, suntem un partid la început de drum, dar cu siguranţă vom fi o surpriză”.

„UNPR este cel mai curajos proiect de reclădire a României din ultimii 20 de ani”

La rândul său, secretarul adjunct al UNPR, Ioan Toma a declarat că această formaţiune politică este cel mai curajos proiect de reclădire a României din ultimii 20 de ani: „Nici un partid nu va mai putea să ne ignore, avem primari, preşedinţi de consilii judeţene, parlamentari şi, nu în ultimul rând, avem curajul să mergem între oameni. Vom da ţării un program de guvernare – România progresistă -, iar ceea ce ne-am propus este să schimbăm şi să modernizăm România”.

Ionel Nicolae, preşedinte interimar UNPR Alba, a părăsit PC pentru că nu se mai regăsea în acel partid

Proaspăt plecat din PC, actualul preşedinte interimar al UNPR Alba, Ionel Nicolae, a explicat că nu se mai regăsea în partidul în care a activat: „Am trecut la un partid care se adresează oamenilor mulţi, simpli, din clasa de mijloc şi sper ca împreună cu noii colegi să facem un partid puternic care să aducă prospetitate judeţului Alba şi României”.

Conducerea UNPR a declarat că target-ul lor este să obţină la alegerile locale între 10%-15% şi ca anul 2012 să îi găsească la guvernare. Aceştia au mai explicat că, potrivit sondajelor, în prezent se situează la 6,3% şi că în perioada următoare se va stabili protocolul ce va defini exact modul în care fiecare partid din Coaliţie va candida. Deocamdată, ceea ce se ştie este că UNPR va susţine candidaţii PDL la primăriile din Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. sicoe

    miercuri, 28.12.2011 at 16:33

    …niste (tarani), , nu!…**** bipede….

  2. romarm

    miercuri, 28.12.2011 at 17:54

    ******** de Crisan fuge de mana lunga a justitiei, mascatii ii dau tarcoale pt porcariile facute la ROMARM(*****, ******, lipsa de eficienta, minciuni, ****, diletantism in a conduce, rezultate mizerabile, bani multi cheltuiti pe calatorii in strainataturi fara rezultate, lipsa di dialog…).O sa faca 13-14(nu procente!) la mititica, cand il vor vedea vietasii ce rubicond si bine crescut e !!!

  3. atti

    joi, 29.12.2011 at 11:59

    ACASTA COALITIE TOXICA NE VA OMORA DE SARACIE, LIPSA DE ASISTENTA MEDICALA, LIPSA DE BANI PENTRU ASIGURARI, SI COOPLATA.DAR VAD CA CEI DE LA PDL-UNPR-UDMR ASTA VOR CU ORICE PRET SA MURIM CA NISTE MAIFANEZI DE CARE VREI SA TE SCAPI, DE SI CONSTITUTIA GARANTAEAZA MULTE PENTRU ROMANUL CARE A LUCRAT, PENTRU TARA ASTA, DAR MARELE CONDUCATOR A HOTARAT SA FIM MAI PUTINI, SA LE RAMANA PENSIA LOR PENTRU HAINE DISTRACTIE, SI POMENI ELECTORALE.GENOCID NE ADUCE ANUL 2012.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax