Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Plata facturilor online la Hidroelectrica: Licitație relansată pentru servicii de plată prin iHidro și pe site

Publicat

Plata facturilor online la Hidroelectrica: Licitație relansată pentru servicii de plată prin iHidro și pe site.

Hidroelectrica a relansat licitația licitația pentru achiziția de servicii pentru plata facturilor cu cardul direct în aplicația iHidro și pe site, potrivit unui anunț publicat pe SEAP.

„Achiziția presupune încheierea unui contract cu o durată de 12 luni având ca obiect „Servicii de plată prin carduri bancare pentru clienții finali, prin aplicația proprie iHidro și pe site hidroelectrica.ro”.

Termenul limită până la care operatorii economici pot transmite în SEAP solicitări de clarificări este cel târziu în a 15 a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor”, se arată în SEAP.

Plata facturilor online la Hidroelectrica: Valoarea totală estimată a contractului se ridică la 3,55 milioane lei, scrie Economedia.

Hidroelectrica a anulat o licitație pentru achiziția acestor servicii pe motiv că „toate ofertele, cererile de participare sau proiectele au fost retrase sau au fost considerate inadmisibile”, mai scrie publicația.

Compania a lansat anul trecut aplicația iHidro care nu are funcția de a plăti facturile online. Detalii despre iHidro, aici.

Compania are în prezent peste 500.000 de consumatori, casnici și non-casnici.

La Hidroelectrica, acționar majoritar al companiei este statul român, cu 80% din acțiuni. Restul de 20% din acțiuni sunt tranzacționate pe bursă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax