Connect with us
Publicitate

BLAJ

Plata pentru un bărbat din Alba, care a petrecut Revelionul cu câteva mii de euro furați dintr-o casă. Ce au decis judecătorii

Publicat

Un bărbat din Alba a fost condamnat recent după ce în urmă cu un an a furat în mai multe zile, bani dintr-o casă. Cu banii furați, 5200 de euro și-a achitat o datorie, o parte a cheltuit-o la pacănele, iar altă parte a cheltuit-o cu ocazia Revelionului 2021.

În data de 15 decembrie 2022, magistrații judecătoriei Blaj l-au condamnat pe bărbat pentru furt calificat. Motivarea instanței a fost făcută publică ea fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

Potrivit motivării instanței, ”la data de 28.12.2021, în jurul orei 18.00, inculpatul, prin escaladarea gardului, a pătruns în curtea imobilului care aparține persoane vătămate.

În continuare, a escaladat unul dintre pereții casei, după care, folosind un cui a deschis geamului termopan de la cămară, ce se afla în poziția rabatat și a pătruns în interior.

Din locuință inculpatul a sustras suma de 2400 de euro, aflată într-o geantă, în lada de sub patul din dormitor. Inculpatul a ieșit din locuință pe ușa de acces, a escaladat din nou gardul și s-a deplasat pe jos, spre centrul comunei Valea Lungă.

La data de 29.12.2021 în intervalul 1.30-2.00, pe timp de noapte inculpatul a pătruns din nou în imobilul menționat, prin aceeași modalitate, iar din interiorul locuinței a sustras suma de 2800 de euro, aflată în două plicuri, în lada de sub patul din dormitor.

Cu ocazia audierii, inculpatul a recunoscut că a sustras suma totală de 5200 de euro, pe care, ulterior a schimbat-o în lei. Cu acești bani și-a achitat o datorie în cuantum de 17.000 de lei, iar diferența, o parte a cheltuit-o la jocuri de noroc, o parte a folosit-o pentru a-și cumpăra haine, mâncare, iar o parte a cheltuit-o cu ocazia revelionului”, se arată în motivarea instanței.

Pentru fapta sa bărbatul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel, la instanța superioară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax