Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Platforma de produse sodice UPSOM Ocna Mureș va fi scoasă la vânzare prin negociere directă. Ofertele pot fi depuse până în 15 ianuarie

Publicat

Platforma de produse sodice UPSOM Ocna Mureș va fi scoasă la vânzare prin negociere directă de către lichidatorul judiciar Casa de Insolvență Transilvania SPRL Cluj Napoca. Cei interesați pot să depună oferte până cel târziu în 15 ianuarie 2013, la sediul lichidatorului.

Platforma va fi scoasă la vânzare prin negociere directă după ce, în urma mai multor şedinţe de licitaţie publică, au fost vândute doar două active (cantina şi un teren), Preţul de pornire în cadrul licitaţiilor organizate a fost 14.661.324 euro, fără TVA, iar la cel mai recent termen, acesta a scăzut la 11.022.619 euro.

UPSOM Ocna Mureş şi-a întrerupt activitatea la 1 februarie 2010, după ce Romgaz a sistat furnizarea gazului metan, din cauza datoriilor de 12 milioane de euro. Combinatul mai are datorii la bănci şi diferite firme, în total 25 de milioane de euro. La termenul din 12 noiembrie, Tribunalul Alba a declarat intrarea societăţii în faliment.

GHCL UPSOM produce sodă calcinată, iar din 2005 este controlată de grupul indian „Indian England”. În 1999, compania avea 1.670 de angajaţi, iar în 2011, când a intrat în insolvenţă, mai avea 67 de angajaţi. Anul acesta au mai rămas doar 30 de salariaţi.

Firma de insolvenţă a scos la vânzare, la ultimul termen de licitaţie publică şi următoarele bunuri:

A.1. Stadion “Unirea”, situat în Ocna Mureş, compus din teren în suprafaţă de 45.000 mp, tribuna, case de bilete, platforma betonată, împrejmuiri.

A.3. Apartament 2 camere în suprafață de 48 mp, situat în Ocna Mureş

A.4. Dispensar situat în Ocna Mureș, în suprafaţă 1.208 mp și clădire SMS

A.5. Platformă depozitare/ţarc biciclete, compusă din teren în suprafață de 2.286 mp situată în Ocna- Mureș, jud. Alba

A.6. Teren colonie, format din teren în suprafaţă 16.428 mp situat în Ocna- Mureș, jud. Alba.

Cei interesați să participe la negociere trebuie să știe că ofertele vor conține datele de identificare ale ofertantului, prețul oferit și detalii de contact. Sediul Casei de Insolvență Transilvania SPRL este în Cluj Napoca strada Dorobanților nr. 48, etajul 6.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax