Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Platformă online pentru documentații de urbanism și cadastrale, implementată de anul viitor, la Alba Iulia

Publicat

alba iulia

Administrația publică din Alba Iulia va implementa anul viitor o platformă online pentru documentații de urbanism și cadastrale. Platforma va fi deschisă pentru cetățeni, care vor putea vedea, de pe smartphone sau calculator, ce încadrare există pe o anumită parcelă, ce regim de înălțime și tot ce pot face în respectiva parcelă, a explicat viceprimarul cu atribuții de primar, Voicu Paul, la Alba24. 

„Avem pași importanți făcuți pentru tot ce înseamnă digitalizare. Anul viitor vor fi implementate aceste proiecte, iar administrația publică din Alba Iulia se va putae lăuda cu digitalizare și cu modul online de a lucra, foarte facil și foarte ușor pentru toți cetățenii din muncipiu.

Avem în vedere, pe acest domeniu, să lucrăm la tot ce înseamnă documentații de urbanism și cadastrale, puse pe o platformă, deschisă absolut și liberă pentru toți cetățenii.

Intră de pe orice device, de pe telefon, de pe calculator, și pot să vadă într-o secundă tot ce înseamnă parcela lui, ce încadrare există în zonă, ce regim de înălțime, cum poate să construiască și tot ce poate face în acea parcelă fără să mai vină în Primărie, fără să mai lucreze la cadastru”, a explicat viceprimarul cu atribuții de primar, Voicu Paul, într-un interviu acordat pentru Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax