Connect with us
Publicitate

BLAJ

Plic cu 5.000 de euro, găsit în timpul vizitei Papei Francisc la Blaj, nerevendicat de două luni

Publicat

p

La două luni după ce un plic cu 5000 de euro a fost găsit la Blaj, în timpul vizitei Papei Francisc, nicio persoană nu l-a revendicat. Suma de bani se află în continuare la Poliția Municipiului Blaj.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, comisar şef Luminiţa Prodan, a declarat luni, pentru AGERPRES, că plicul cu 5.000 de euro pierdut pe Câmpia Libertăţii, în zona toaletelor amplasate în sectorul VIP, nu a fost revendicat, deocamdată, de către proprietar.

Plicul cu bani se află la Poliţia Municipiului Blaj și va mai fi păstrat cel puțin șase luni.

Reamintim că un plic în care erau 5.000 de euro a fost găsit de un preot pe Câmpia Libertății din Blaj, în timpul ceremoniei care a avut loc cu ocazia vizitei Sanctității Sale Papa Francisc. 

Vezi și Un preot a găsit 5.000 de euro într-o toaletă, în timpul vizitei Papei Francisc la Blaj. Banii nu au fost revendicați

Preotul aflat printre invitații speciali la ceremonia susținută de Papa Francisc pe Câmpia Libertății din Blaj a observat pe podea, un plic, în toaleta VIP, la care aveau acces doar o parte dintre invitații la eveniment.

Potrivit legislației în vigoare, dacă banii nu vor fi revendicați, iar cel care i-a găsit îi refuză, aceștia vor reveni domeniului privat al municipiului Blaj. 

sursă: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ss

    luni, 05.08.2019 at 16:38

    Eu am scris ca era mita pentru Iohannis dar atunci mi-ati sters comentariul…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax