Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Plimbări mai ieftine cu STP, de Zilele Oraşului. Bilete valabile o zi

Publicat

De „Zilele Oraşului”, albaiulienii vor putea călători pe traseele Societăţii de Transport Public achitând contravaloarea unui singur bilet, valabil pentru întreaga zi. STP Alba vine în întâmpinarea cetăţenilor şi le facilitează deplasarea, dar nu şi portmoneele.

”Zilele Orașului nostru reprezintă pentru Societatea de Transport Public Local Alba Iulia o mare sărbătoare, de aceea am decis să facem acest cadou albaiulienilor și turiștilor. Vom acoperi foarte bine toate traseele, astfel încât lumea să poată ajunge fără probleme în zonele în care se vor desfășura manifestările dedicate orașului. Pentru turiștii care vor veni cu trenul vom asigura transportul de la gară spre oraș în aceleași condiții: un bilet valabil o zi. Este un gest normal al STP prin care dorim să ne alăturăm efortului pe care îl face Primăria Alba Iulia pentru a organiza Zilele Orașului, prilej de bucurie pentru toți cetățenii orașului”, a declarat directorul STP, Stelian Nicola.

În mod normal, preţul unui bilet este de 1,8 lei şi este valabil o oră, dar, cu prilejul „Zilelor Oraşului”, acest bilet îşi va prelungi valabilitatea la o zi. Biletele pot fi achiziționate atât prin mijloacele clasice, cât și prin SMS, trimițând textul ”Alba” la numărul 7585, disponibil în rețelele de telefonie mobilă Vodafone și Orange. Costul unui SMS este de 1,6 lei. Procedura este foarte simplă: în momentul în care cetățenii urcă în autobuz, vor putea trimite un SMS la numărul indicat, 7585. După aproximativ 30 de secunde, vor primi pe telefonul mobil un cod care confirmă tranzacția efectuată. Obligația călătorilor este să păstreze SMS-ul primit până la terminarea călătoriei (o zi, în cazul acesta) și au obligația ca, în cazul unui control, să îl arate personalului STP.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax