Connect with us
Publicitate

ABRUD

FOTO-VIDEO: Ploile au facut RAVAGII în Apuseni: Mașini și garaje luate de ape, DRUMURI BLOCATE, gospodării inundate

Publicat

YouTube video

Codul Galben de furtună instalat astăzi în județul Alba a atras după el și furia apelor, furie care nu a iertat comuna Ciuruleasa . Mai multe gospodării au fost inundate iar un garaj și două autovehicule au fost luate de ape. Din cauza precipitațiilor abundente din ultimele ore , DN74  Brad-Ciuruleasa este blocat cu aluviuni iar pe DN114 spre satul Buninginea se circulă doar pe un sens al drumului. 

Codul Galben a adus cu el inundații, pagube în gospodăriile oamenilor și drumuri blocate, DN74 pe sensul Brad-Ciuruleasa este blocat cu aluviuni în totalitate și pe DN114 spre satul Buninginea se circulă doar pe un singur sens deoarece apele au adus cu ele canttăți mari de pământ fiind nevoie ca pentru deblocarea lui SVSU Abrud și Ciuruleasa să intervină cu 2 buldozere.

Din fericire furia apelor nu a făcut victime pagubele fiind doar de ordin material.

YouTube video

ACTUALIZARE CIURULEASA ora 20,00: Potrivit ISU Alba pe DN 74 se circula pe un fir, alternativ.  Se acționează în continuare pentru curățarea drumului.

 

ISU Alba anunță că apele sunt în retragere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax