Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Plouă cu prime de zeci de mii de euro la Apa CTTA Alba. Indemnizațiile șefilor refulează ca apa din canalizare

Publicat

Directorul general, administratorii și angajații Apa CTTA Alba primesc în acest an prime și indemnizații de peste 1,4 milioane de lei. Decizia a fost luată în data 28 martie, în Adunarea Generală a Acționarilor (AGA).

Reamintim faptul că acționarul majoritar la Apa CTTA Alba este Consiliul Județean Alba, instituție care a aprobat sumele, prin reprezentantul în AGA.

Astfel, în luna martie s-a aprobat acordarea cotei de participare la profit a salariaților pentru anul 2017 în sumă totală de 1.190.000 lei (incluzând C.A.M. – 1.216.775 lei).

De asemenea, a fost aprobată acordarea sumelor aferente plății componentei variabile anuale a indemnizației administratorilor și directorului general după cum urmează:

  • Administratori – 139.381 lei (incluzând C.A.M. – 142.517 lei)
  • Director General – 78.000 lei (incluzând C.A.M. – 79.775 lei)

„La Apa CTTA plouă cu prime pentru directorul general și membri consiliului de administrație. 30.000 de EURO pentru fiecare membru al Consiliului de Administrație și 17.000 de EURO pentru directorul general. Aceste sume se adaugă la salariul sau indemnizațiile primite lunar!!!

Haideți să vedem performanțele care ar putea motiva o astfel de decizie:

  • La orice ploaie torențială municipiul Alba Iulia se transformă într-o mică Veneție!
  • Sistemul de canalizare este subdimensionat, iar în unele zone nu s-a respectat regimul de adâncime pentru conducte și cămine;
  • Organigrama supradimensionată – în prezent Apa CTTA are aprox. 800 de angajați;
  • Calitatea apei este reclamată constant … și lista poate continua”, a scris pe rețeaua de socializare Facebook vicepreședintele Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC), Daniel Zdrânc.

Acesta a transmis pentru Alba24 că are în vedere declanșarea unui control la Apa CTTA Alba, pentru a verifica dacă indicii de performanță în baza cărora s-au atribuit aceste prime sunt reali.

Echipa de conducere a societății Apa CTTA SA Alba este formată din: director general Ștefan Bardan, director general adjunct Ioan Dreghiciu, director resurse umane Zenaida Dumitrel, director economic Cristina Mariș și director tehnic Gheorghe Hațegan.

Din Consiliul de Administrație fac parte: președinte Consiliul de Administrație Marian Florin Aitai și membrii Elena Opruța, Dorina Alexi, Cornel Murg și Emil Nicolae Muntean.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

8 Comentarii

8 Comentarii

  1. pilu

    vineri, 20.07.2018 at 19:07

    Acolo nu-i dir.financiar nevasta lui Dumitrel ? Daca-i asa…no coment. Doar n-o fi prost.Nimeni nu poate contesta asa ceva.Traiasca salarizarea PSD-ista !!

  2. Tara lui Papura Voda

    vineri, 20.07.2018 at 19:44

    Felicitari domnilor, de la Apa CTTA Alba!

    Adevarul e ca la cat de p*****a e ******a, pana si eu mi-as da asa prime, inca dublu!

  3. Ionel

    vineri, 20.07.2018 at 19:55

    Pentru zona Alba, cuantumul acestor prime nu este nici normal și nici rezonabil. Dar așa este când ai bani și n-ai ce să mai faci cu ei (din facturile oamenilor, pentru apa de ploaie).

  4. Cetateanul

    sâmbătă, 21.07.2018 at 07:25

    Aspect ce arata lipsa de respect a gastii dumitreliene fata de cetatean , gasca maligna de gansteri care se comporta ca niste stapani ai judetului .

  5. Udila

    sâmbătă, 21.07.2018 at 09:02

    Traiasca salarizarea pnl-ista-pd-lista ai vrut sa zici.A ajuns ca 1mc de canal sa fie 3,80 lei mai mare decat 1mc de apa.Rusine ma nesimtitilor aveti preturile cele mai mari din tara si cand ploua mai tare suntem in apa.

  6. Marius Hategan

    sâmbătă, 21.07.2018 at 23:18

    Nesimtire curata …
    Lumea plange si ei satu cu burta plina.
    O sa fac o analiza si in cadrul Biroului Politic Permanent.
    Rusine.

  7. Cristina

    marți, 24.07.2018 at 07:34

    Eu cred ca ar trebui subliniat si pretul piperat pe care il platim noi, consumatorii, pentru serviciile Apa CTTA. Se se sesizeaza nimeni ca din acest pret de monopol se platesc aceste prime si salarii?

  8. Bily

    vineri, 27.07.2018 at 16:42

    Dar ii controleaza careva pe nesimtitii astia? cel mai mare pret la apa din tara! Pentru ce? Cum il justifica. Mizerii de oameni care ne manevreaza cum vor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate