Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Organizația din Alba a Partidului lui Tăriceanu a „răpit” un liberal ieșit la pensie. Onoriu Forda este noul președinte sl ”seniorilor” din PLR

Publicat

Organizația din Alba a partidului lui Tăriceanu are un președinte la organizaţia de seniori. Este vorba despre Onoriu Forda, fost membru PNL, acum coordonator al seniorilor în filiala din Alba a partidului lui Tăriceanu. La vârsta de pensionar, Forda s-a arătat mândru că poate să mai ocupe o funcție de conducere și dorește ca activitatea lui să fie la fel de bună ca și până acum.

„Domnul Forda a fost membru al organizaţiei judeţene PNL, iar noi l-am numit preşedinte al seniorilor, coordonator mai precis”, a declarat Ion Lazări, preşedintele PLR Alba, la conferinţa de presă de joi.

La rândul său, Onoriu Forda susţină că persoanele care „au înființat Partidul Liberal Reformator la nivelul județului Alba Iulia sunt oameni onorabili și care nu au niciun fel de pată și care fac politică din demnitate și din convingere. Cât mă privește pe mine, ca pensionar, îmi place să mă ocup de cei care sunt la pensie pentru că gândesc descătușat”.

În legătură cu alegerile parlamentare, consideră că ține de convingerea tuturor persoanelor cu drept de vot să și-l exercite: ”în primul rând, cei mai în vârstă sunt oameni care se prezintă la vot mai mult decât poate chiar tinerii. Bătrânul care merge la vot, merge cu capul limpede și cu înțelepciune. Deci dă un vot pentru binele țării, nu pentru binele unui partid. Nu cred că era corect ca după 20 de ani să dispară din scena națională doctrina liberală.

Nu se poate, votezi USL, ai aderat la grupurile liberale europene și te trezești popular. Astea sunt niște manevre pe care pensionarii nu le fac. Vor fi multe voturi anonime, vor fi multe voturi din partea persoanelor mai în vârstă care le dau din convingerea că această țară trebuie să scrie și ea într-o scenă politică. Am toată convingerea că județul Alba Iulia nu va fi un județ care să rămână la coadă”, a spus Forda.

În ceea ce îi privește ordonanţa privind migraţia aleşilor locali, ”dacă cel ales știe de ce l-au ales oamenii, va avea o poziție. Dacă se vede într-o poziție în care va trebui să cânte cum i se spune de la partid… Eu la vârsta mea nu am o problemă cu oamenii care fac politică, am o problemă cu oamenii care stau cu spatele la ghișeul unde se face politică. Eu mi-aș dori ca noi toți să fim cât mai activi, votez stânga, votez dreapta, votez anonim, dar mă duc la vot. Îi un drept!”, a adăugat Onoriu Forda.

Susţine că este de acord cu proiectul prin care cei care nu merg la vot şi au acest drept ar putea risca amendă.

La capitolul semnături strânse pentru candidatul la prezidenţiale, reprezentanţii PLR Alba spun că se apropie de jumătate din targetul de 30.000, adică până acum au peste 10.000 adunate. Pentru că statul la corturi nu i-a ajutat foarte mult la strângerea de semnături, aceștia au format grupuri de voluntari care să meargă prin localitățile limitrofe orașului și să adune semnături.

Acţiunea se derulează până în data de 13 septembrie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. ANTONIU

    joi, 04.09.2014 at 17:52

    TOTI TRADATORII AU BRUSC CATE O REVELATIE !

  2. AOTEAROA

    vineri, 05.09.2014 at 15:56

    A si luat pe cineva.Fost pe valea Jiului,apoi la ijcm, ajuns la FIER VECHI ,DECI ASTA-I VALOAREA ACESTUI INS[ un traseist,un catelus]E CLAR CE VALOARE ARE AC.PARTID.toata viata si-a dorit numai functii,dar nu reuseste sa vada ce valoare are,

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax