Connect with us
Publicitate

POLITICA

PMP Alba îşi prezintă femeile. „Vrem să înjghebăm o organizaţie mai curată”

Publicat

Conducerea Organizaţiei de Femei a Partidului Mişcarea Populară din Alba a fost prezentată, joi, într-o conferinţă de presă, fiind prima „ieşire în public” a reprezentantelor acestei formaţiuni politice din judeţ. Preşedinta OF PMP Alba, Angela Moldovan şi vicepreşedinta Raluca Socaci au anunţat şi prima lor acţiune în această calitate: vor fi face cadouri de Moş Nicolae pentru 14 copii de la un centru social din oraş.

Intrată de curând în politică, Angela Moldovan a spus că femeile din Partidul Mişcarea Populară îşi doresc să „înjghebeze” o organizaţie „puţin mai curată”. Este în cadrul didactic de 20 de ani, iar în prezent este profesoară de biochimie la Şcoala Postliceală Sanitară Alba Iulia. În ceea ce priveşte schimbările, preşedinta Organizaţiei de Femei PMP Alba a declarat că învăţământul este primul domeniu în care doreşte să se facă remarcată.

Pentru vicepreşedinta OF PMP Alba, Raluca Socaci, politica este tot o noutate. Aceasta este asistentă medicală în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba şi spune că nu a găsit niciun alt partid care să fie pe aceeaşi lungime de undă cu ea. De aceea, consideră că împreună cu PMP şi „împarte aceleaşi idei”.

În prezent, Organizaţia de Femei PMP Alba are 30 de membre active.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax