Connect with us
Publicitate

POLITICA

PMP şi-a prezentat organizaţiile din Alba Iulia şi Sebeş. Vezi cu cine vor să câştige funcţii de primari şi consilieri locali

Publicat

Reprezentanţii PMP Alba au prezentat joi, în conferinţă de presă, conducerea organizaţiei municipale Alba Iulia şi a celei din Sebeş. În municipiul reşedinţă de judeţ, frâiele Partidului Mişcarea Populară sunt preluate de George Costinaş.

După inaugurarea de la Sebeş, PMP pregăteşte joi, de la ora 17.00, evenimentul oficial pentru prezentarea componenţei Biroului Municipal Alba Iulia. Din acesta vor face parte preşedintele George Costinaş, dar şi Florian Bolea, Andrei Socaci, Claudiu Socaci, Cornel Şuşman, Luciana Jdira şi Angela Moldovan.

Lista a fost prezentată de preşedintele PMP Alba Iulia care a anunţat că aceştia sunt oamenii care vor intra în lupta pentru un post în administraţia locală.

 

„Aceştia sunt oamenii cu care pornim la drum, cu care încercăm să dezvoltăm organiza municipiului Alba Iulia, în perspectiva viitoarelor alegeri în care vrem să ne batem de la egal la egal la egal cu restul partidelor din municipiu, cu candidaţi bine structuraţi, bine puşi la punct care să ocupe şi să se bată cum am spus de la egal la egal cu restul candidaţilor şi să şi câştigăm în consiliul local, funcţii de primari şi viceprimari”, a declarat preşedintele PMP Alba Iulia, George Costinaş.

 

La aceeaşi conferinţă a fost prezent şi preşedintele PMP Sebeş, Ioan Bucur, care şi-a prezentat echipa formată săptămâna trecută cu ocazia deschiderii sediului şi a Fundaţiei Mişcarea Populară. Vicepreşedinţii PMP Sebeş sunt Doru Fărcaş, Cornel Gal, Dinu Avornicesei, Adrian Adam. La organizaţia de tineret a fost numită Claudia Turcu, iar la organizaţia de femei, Geta Ivan. Secretarul general al PMP Sebeş este Gheorghe Pocan, trezorier Dana Fărcaş, iar preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Nichita Comăneci.

„Cu această echipă vrem să atacăm un concept nou de politică. Urmează ca la următoarele întâlniri să stabilim anumite principii pe care le vom adapta condiţiilor fiecărei localităţi. Nu fac niciun secret că am trecut şi la organizarea secţiilor de votare şi a organizaţiilor din localităţile limitrofe Sebeşului. Până la începutul lunii decembrie sperăm să avem structuri şi în aceste localităţi”, a declarat preşedintele PMP Sebeş, Ioan Bucur.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax