Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ambulanţele din Ocna Mureş au făcut aproape 30 de drumuri, într-o zi, pentru a transporta bolnavii la spitalele din Alba Iulia şi Aiud

Publicat

Vicepreşedintele PNL Alba, Mihai Nicuşor a atras atenţia asupra situaţiei dezastruoase în care se află cei peste 100 de oameni rămaşi fără un loc de muncă, odată cu desfiinţarea Spitalului din Ocna Mureş. Acesta a subliniat faptul că ordinele emise privind încetarea contractelor de muncă sunt ilegale şi nu există o hotărâre a Consiliului Local care să reglementeze aceste măsuri drastice. În viziunea liberalului, singurul vinovat de distrugerea sistemului de sănătate este Guvernul Băsesc-Udrea-Boc.

„Datorită faptului că spitalul din Ocna Mureş se află în subordinea Consiliului Local Ocna Mureş şi că nu există o hotărâre a acestuia privind desfiinţarea spitalului, considerăm că ordinele emise privind încetarea contractelor de muncă a peste 100 de persoane sunt ilegale. Anunţăm pe această cale că vom sesiza organele competente şi vom da asistenţă juridică persoanelor din Ocna Mureş care au căzut pradă acestei politici de distrugere a sistemului de sănătate, condusă de către PDL- UDMR”, a susţinut Mihai Nicuşor.

În sprijinul afirmaţiilor sale, vicepreşedintele PNL Alba a informat faptul că, într-o singură zi, cele două ambulanţe din Ocna Mureş au făcut 29 de drumuri către spitalele din Aiud şi Alba Iulia, pentru a oferi bolnavilor o şansă la tratament. „Acesta este modul tipic de gândire a unor incompetenţi care se joacă cu sănătatea populaţiei, a unor oameni care au ca singur principiu în politică: să tăiem tot ce putem„, a conchis Mihai Nicuşor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax