Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PNG Alba susţine candidaţii liberali la funcţia de primar al Alba Iuliei şi preşedinte al Consiliului Judeţean Alba

Publicat

Reprezentanţii PNG Alba au semnat un protocol de susţinere şi colaborare electorală cu candidatul USL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Alba, Teodor Atanasiu. De asemenea, prin acest act va fi sprijinită şi candidatura lui Călin Potor la Primăria Alba Iulia.

Până acum, Teodor Atanasiu are sprijinul PNŢCD (segmentul Radu Vieru şi Victor Ciorbea), pe lângă cel al PNL, PSD şi PC, care formează Uniunea Social Liberală la nivel local. În plus, PNG, prin protocolul semnat, se alătură acestor partide.

PNG a ales să nu depună liste de consilieri judeţeni şi să nu propună candidat pentru preşedintele de Consiliul Judeţean şi îl va susţine pe Teodor Atanasiu pentru această funcţie.

„E nevoie de toate resursele şi forţele, e nevoie să ne unim pentru a face o schimbare în Alba. Teodor Atanasiu este candidatul care poate aduce locuri de muncă şi are şanse mari să fie noul preşedinte. Pentru toţi cei care vor o schimbare în Alba, e bine să ne concentrăm votul, să mergem pe varianta Atanasiu. E o alegere pozitivă, constructivă. Trebuie să alegem, dacă rămânem în trecut cu acelaşi PDL de 18 ani şi liderii lor uzaţi sau dacă mergem cu adevărat înainte cu Teodor Atanasiu. Aceeaşi situaţie e şi la Alba Iulia, unde Călin Potor e singurul care poate reda oraşul oamenilor, un oraş confiscat de gaşca Hava-PDL de 18 ani”, este opinia preşedintelui PNG Alba, Ovidiu Jurcan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. geta

    joi, 03.05.2012 at 15:20

    cine dracul il asculta pe ***** de Ovidiu

  2. gigi romanu

    joi, 03.05.2012 at 15:29

    Nu sunt rautacios dar au intrebat ciobanul sef daca-i de acord?

  3. geta

    joi, 03.05.2012 at 15:36

    atanasiu nu are decat un scop: sa scape de Dumitrel. Nu-l intereseaza altceva, ca dovada: ar fi vrut sa plece la Bucuresti ministru de interne dar nu i s-a aratat caci tot el a fost cel mai slab ministru in guvernul Tariceanu. Ponta nu vroia s-o dea gres si el. oricum, daca nu acum, atunci va pleca la iarna chiar daca va iesii presedinte Cj caci functia asta il descalifica. asa s-a exprimat.

  4. andone

    joi, 03.05.2012 at 16:38

    Fonfaitul va sta pe tusa de asta e sigur si el nu va mai ajunge la Consiliul Judetean

  5. vali

    joi, 03.05.2012 at 16:48

    Nu stiu cum se poate avea incredere intr-o persoana care intr-o zi spune ca si-a dat demisia din functia de deputat ca mai apoi sa afirme ca acea demisie se afla in sertar la presedintele partidului din care face parte.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax