Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PNL Alba, ”2 în 1” la un local de lux din Vințu de Jos: Ziua lui Ludovic Orban și Gală pentru tinerii de excepție

Publicat

Peste 100 de liberali și membri ai organizației de tineret Alba au participat vineri la prima ediție a Galei „Tineri pentru viitorul României”, un eveniment organizat de TNL Alba, la Vinţu de Jos. Preşedintele PNL, Ludovic Orban a fost cea mai așteptată persoană el fiind și sărbătoritul serii. Alături de primarul Mircea Hava, liderul celei mai puternice organizații PNL din țară, Ludovic Orban a făcut o serie de declarații cu privire la știrile apărute în ultimele zile în presă. 

orban hava

Rochii de gală, costume, discuții la fiecare colț, chelneri care alergau să mulțumească pe fiecare în parte, așa se prezenta situația înainte de  momentul deschiderii. Evenimentul a început la orele 20:00, pe Domeniile Martinuzzi,- un restaurant de lux din Vințu de Jos, localitate aflată la circa 15 km de Alba Iulia- odată cu intrarea în sală lui Ludovic Orban într-o mare de aplauze, el salutându-se cu fiecare invitat în parte. După turul făcut de președintele PNL pe la toate mesele din local,  a urmat intonarea imnului României într-un cadru solemn, situația schimbându-se rapid odată cu intonarea imnului partidului în ritmuri de aplauze și zâmbete largi.

Orban s-a pus la masa flancat de Mircea Hava, și de Florin Roman- vicepreședinte PNL și deputat de Alba. La aceeași masă au mai stat deputații Bumb și Olar, senatorul Pereș și primarul Sebeșului- Dorin Nistor. Liberalii i-au făcut un tort mare lui Orban, cadou de ziua lui, pe care l-au ținut la rece într-o cameră specială.

Liberalii au anunțat că GALA a fost dedicată tinerilor cu care județul se mândrește și care, prin realizări remarcabile, poartă numele Albei în țară și dincolo de granițele ei.

”Anul trecut mi-am petrecut alături de filiala partidului Alba ziua soției lipsind de acasă de ziua ei, iar anul asta îmi petrec ziua de nastere la Alba. Este un eveniment de premiere a excelentiei tinerilor, de la domneiul afacerii, la cultura. Un evenit frumos în care încercăm să recompensăm pe tinerii cu rezultate deosebite în diferite domenii. Mă bucur să fiu alături de prietenul și colegul meu Mircea Hava.”

Primarul Mircea Hava alături de Ludovic Orban au făcut o serie de declarații cu privire la evenimentele din ultimele zile.

Întrebat dacă a fost afectat în vreun fel declarațiile lui Mircea Hava referitoare la plângerea penală împotriva premierului, Orban a răspuns râzând ”Ca este foarte afectat” și nu comentează nimic considerând că cel mai bun comentariu este prezența sa alături de Hava astăzi.

Mircea Hava întrebat dacă declarația făcută ieri dacă rămâne valabilă și astăzi a răspuns: ”Vă rog să citiți declarația și tot ce a scris domnișoara, cred  că e sinugra care aude foarte bine și scrie fără să interpreteze. ( nr.  corespondentul Agerpres ). Am avut discuții cu colegii voștri, cu șefii voștri și asa nu mai continuam.

Referitor la o posibilă discuție cu Victor Ponta, a declarat că încă nu a purtat nici o discuție dar a stabilit cu biroul executiv echipa de negociere, care va purta negoicieri cu toate grupurile parlamentare și cu toate minoritățiile, cu zona grupului UDMR, zona ALDE și chiar din zona PSD cu membrii care sunt dispuși să se alăture moțiunii de cenzură. Continuând declarația a afirmat că va depune moțiunea când vor exista estimările că moțiunea va avea șansa cea mai mare de reușită.

Întrebat de informațiile apărute în presă referitoare la cele 18 filiale PNL care cer demisia sa, Orban a declarat: ” Au apărut informații pe care eu nu le cunosc, mă îndoiesc că există ceva în partid pe care eu să nu cunosc. Este o campanie de intoxicare care încearcă să creeze false probleme în partid, și să mute atenția de la gravele probleme care există în cadrul guvernării și a majorității guvernamentale, mai ales în sânul PSD. Această campanie se bazează pe știri neadevărate, care sunt difuzate fără nici un fel de asumare a vreunui membru al partidului, deci o invenție pur și simplu pe care refuz să o comentez.”

Liderul PNL a oferit premiul pentru voluntariat lui Dragoş Zaharia, preşedinte al Asociaţiei de Scleroză Multiplă Speromax. Preşedinta TNL, Mara Mareș, a înmânat premiul pentru antreprenoriat, Mădălinei Dădârlat. La rândul său, primarul Mircea Hava, preşedintele PNL Alba, a oferit premiul pentru inovare, echipei de robotică XEO HCC Alba Iulia.

Premiile oferite la Gala „Tineri pentri viitorul României”:

Alexandru Pal (Muzică) – premiu înmânat de Ionuț Fulea (consilier județean)

Tudor Roșu (Cultură) – premiu înmânat de Adrian Iancu (președinte TNL Alba)

Vlad Străjan (Arhitectură) – premiu înmânat de Robert Bandi (președinte TNL Alba Iulia)

Lucian Cramba (IT) – premiu înmânat de Raul Tudorașcu (consilier local Alba Iulia)

Tudor Holhoș (Sănătate) – premiu înmânat de Paul Voicu (viceprimar Alba Iulia)

Bogdan Borza (Sport)- premiu înmânat de Gabriel Pleșa (viceprimar Alba Iulia)

Gabi Suciu (Artă cinematografică) – premiu înmânat de Dumitru Fulea (vicepreședinte CJ Alba)

Mădălina Dădârlat (Antreprenoriat) – premiu înmânat de Mara Mareș (deputat, președinte TNL România)

Echipa de robotică “XEO HCC” (Inovare) – premiu înmânat de Mircea Hava (primar Alba Iulia, prim-vicepreședinte PNL)

XEO HCC: elevii claselor de matematică-informatică HCC: Alex Drăguș, Mihai Mermezan, Darius Corpodean, David Bogan, Răzvan Cioancă, Denisa Florea, Alexandra Jurca, Robert Şofrac, Claudiu Neamțu, Cristian Pop, Ionuț Hada, Alexandru Ghişa, Alex Leterna, Mădălina Rusan, Maria Antonella Serafino, Roxana Popeiu. Profesori mentori: Carmen Palcu, Laura Mureșan, Sebastian Onac.

Dragoş Zaharia (Voluntariat) – premiu înmânat de Ludovic Orban (președinte PNL)

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    sâmbătă, 26.05.2018 at 18:07

    Eveniment serios, s-a vazut dupa felul in care erau imbracati cei prezenti, insa un broscoi umflat a facut discordanta. Oare asa o fi si in ideile liberale ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax