Connect with us
Publicitate

POLITICA

PNL Alba are noi reprezentanți în structurile de conducere la nivel național. Teodor Atanasiu a fost ales vicepreședinte

Publicat

Teodor Atanasiu a fost ales vicepreședintele PNL cu un număr de 1.300 de voturi, la congresul care a avut loc vineri și sâmbătă la București, în cadrul căruia s-a ales și o nouă conducere a partidului la nivel național.

La Congres, PNL Alba a avut 33 de delegați cu drept de vot, delegația fiind condusă de președintele PNL Alba, senatorul Teodor Atanasiu.

În cele două zile de congres s-au luat decizii importante privind evoluția viitoare a Partidului Național Liberal, discutându-se inclusiv propuneri de modificări ale Statutului partidului. Unele dintre modificările adoptate au fost propuse de către PNL Alba, ca urmare a deciziilor exprimate în Delegația Permanentă a PNL Alba din 7 iunie 2014. Astfel, între noile modificări aduse Statutului PNL se prevede înființarea Organizației de Pensionari Liberali (așa cum există structuri interne ale PNL, precum Organizația de Tineret și Organizația de Femei) și faptul că orice membru PNL care și-a dat demisia din partid (exceptând situații prevăzute de Statut), la revenirea în partid nu poate avea, timp de un an, funcții de conducere.

De asemenea, în ceea ce privește noua conducere a PNL la nivel național, senatorul Teodor Atanasiu a fost ales vicepreședinte PNL la nivel național, având al doilea număr de voturi dintre vicepreședinții aleși (1300 de voturi). Cosmin Sularea și Adrian Negruțiu (din partea PNL Alba Iulia) au fost și ei aleși în Comisia Națională de Onoare și Arbitraj a PNL.

Totodată, unul dintre foștii lideri ai Tineretului Național Liberal, Dan Motreanu, fost președinte al TNL Alba, a fost și el ales în funcția de vicepreședinte al PNL la nivel național, beneficiind și de sprijinul delegaților TNL prezenți la Congres.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax