Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PNL Alba, din mândria partidului, ciuca bătăilor: Au aflat din presă că UDMR le-a ”suflat” postul de subprefect

Publicat

Liberalii din Alba au aflat din presă, că în urma negocierilor duse până târziu în noapte între PNL, USR PLUS și UDMR, nu vor mai avea un post de subprefect.

Se pare că liberalii de la București nu au anunțat organizația din Alba că au pierdut postul de subprefect, promis fostului viceprimar cu atribuții de primar, Voicu Paul. 

Mai multe voci din cadrul partidului susțin că șeful PNL Alba, Mircea Hava, ar fi știut că a fost pierdută funcția de subprefect, dar nu i-a anunțat și pe cei din organizație.

Asta răsucește și mai mult cuțitul în rană, în condițiile în care Voicu Paul a fost mereu mâna dreaptă a fostului primar, Mircea Hava.

CITEȘTE ȘI: Vincze András va fi noul subprefect de Alba, din partea UDMR. Liberalii sunt surprinși: nu au fost informați despre negocieri

Mai mult de atât, PNL Alba a câștigat alegerile în județ și s-a clasat pe locul patru în România, între organizațiile județene liberale.

Informația că USR PLUS va avea un post de subprefect la Alba a fost obținută de la reprezentanții partidului de către reporterii alba24.ro, după ora 1.00, în noptea de luni spre marți.

Din câte se pare, și cei din UDMR știau tot în noaptea respectivă că Vincze András va fi subprefect din partea partidului.

CITEȘTE ȘI: Marius Nicoară, viitorul subprefect al județului din partea USR Alba: Fost jandarm, actual avocat. CV-ul complet

Singurii care nu au fost anunțati că au pierdut postul au fost chiar liberalii, care erau foarte siguri că vor rămâne cu un subprefect.

Chiar și în dimineața zilei de marți, 2 februarie, reprezentații PNL Alba au declarat pentru alba24.ro că Voicu Paul va fi subprefect, iar Nicolae Albu va rămâne prefect.

Însă supriză, în timp ce nimeni de la București nu i-a anunțat că au pierdut postul, liberalii din Alba au aflat din presă că în locul lui Paul va fi András.

Momentan, liberalii sunt în corzi și din câte se pare lovitura sub centură a fost dată chiar din interioriul partidului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. kretz

    marți, 02.02.2021 at 17:00

    noroc ca s-a aflat si la bucuresti ca-l vor pune pe voicu. unde naiba s-a mai văzut ca cel care primeste pe merit un sut in fund de la alegatori sa fie promovat

  2. pilu

    marți, 02.02.2021 at 19:30

    Si-a dat seama si Stalin ca ”limba de moarte” nu mai este de viitor pentru PNL. De fapt de viitor nu prea mai sunt prin PNL. Si nici nu au fost vreodata. Multimea vine din PDL.

  3. Slfac cugir

    joi, 04.02.2021 at 09:28

    Poate gasca asta de la pdl isi va pune problema pe cine reprezinta din PNL,Adevaratii PNL isti se bucura ca in sfarsit se vede si la Bucuresti ca nu sunt ceea ce par acesti ……

  4. Clepsidra

    sâmbătă, 06.02.2021 at 09:59

    La Alba ar fi ajuns un subprefect.De ce doi?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax