Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PNL Alba Iulia reia programul de meditații destinat elevilor. Află cum te poți înscrie și care sunt materiile pentru care se fac pregătiri

Publicat

elevi

PNL Alba Iulia reia din această toamnă programul de meditații destinat elevilor care învață la unitățile de învățământ din oraș. Astfel, părinții care doresc să își înscrie copiii la ore de limba română, engleză, franceză, matematică, fizică, biologie, istorie, geografie sau economie au la dispoziție două numere de telefon sau se pot adresa direct, la sediul PNL Alba Iulia.

Programul de meditații este destinat în principal elevilor de gimnaziu și liceu care provin din familii cu venituri mai mici și care întâmpină anumite dificultăți în ceea ce privește pregătirea eficientă pentru școală.

Părinții elevilor care vor să-și înscrie copiii în acest program se pot prezenta la sediul PNL Alba Iulia, din strada Zorilor nr. 28 sau pot suna la numerele de telefon 0258.810911 sau 0752.198517. Elevii se pot înscrie şi singuri, folosind aceleași date de contact.

„Am discutat reluarea acestui proiect excelent atât în ședințele Biroului Municipal al PNL Alba Iulia, cât și în cele ale Comisiei de Educație a PNL Alba Iulia și toți colegii și-au manifestat interesul pentru acest program de meditații pentru elevi. Ca și până acum, ne adresăm în special elevilor de gimnaziu și liceu care provin din familii cu venituri mai mici și care nu își permit să-și susțină financiar o pregătire suplimentară eficientă, pentru disciplinele școlare la care întâmpină anumite probleme. Aceasta însă nu înseamnă că alți elevi care vor dori să fie beneficiari ai acestui program vor fi respinși. Deocamdată, disciplinele pentru care avem resurse umane spre a face față solicitărilor sunt următoarele: limba și literatura română, limba engleză, limba franceză, matematică, fizică, biologie, istorie, geografie, economie.

Orele de pregătire vor fi susținute de cadre didactice performante care sunt fie membri, fie simpatizanți ai Partidului Național Liberal. Vorbim de niște oameni inimoși care au înțeles necesitatea și importanța acestui demers. Nu în ultimul rând, vreau să amintesc și faptul că, din punctul nostru de vedere, oricare cadru didactic care vrea să-și ofere sprijinul pentru implementarea în cât mai bune condiții a acestui proiect este binevenit” a explicat profesorul Adrian Simion, purtător de cuvânt al PNL Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax