Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PNL Alba lansează oficial candidatura lui Dorin Nistor pentru funcția de primar al municipiului Sebeș. Eveniment la Centrul Cultural „Lucian Blaga”

Publicat

dorin nistor Liberalul Dorin Nistor își lansează oficial candidatura pentru Primăria Municipiului Sebeș. Evenimentul va avea loc miercuri, 20 aprilie, de la ora 19.00 la Centrul Cultural „Lucian Blaga”. Alături de acesta, vor fi prezenți primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, președintele CJ Alba, Ion Dumitrel și vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman.

Dorin Nistor a fost validat de conducerea PNL Alba drept candidat la funcția de primar al municipiului. La ședința din februarie au fost prezent și președintele PNL Alba, Mircea Hava, care nu și-a ascuns, încă de la început, simpatia pentru Nistor, în defavoarea lui Mihai Apolzan, favoritul vechiului PNL.

Referitor la planurile pe care le are candidatul Dorin Nistor în ceea ce priveşte municipiul Sebeş, în contextul alegerilor pentru funcţia de primar, acesta a făcut precizări pentru Alba24:

„În primul rând, ne vom mobiliza pentru a capacita echipa în aşa fel încât să fie identificaţi cei mai buni candidaţi pentru funcţiile de consilieri locali la Sebeş, în aşa fel încât să reuşim să dăm o nouă faţă oraşului. Şi aici mă gândesc la o deschidere mai mare faţă de finanţări, incluzând şi altele faţă de cele din bugetul local, precum cele din fonduri europene, proiecte derulate în colaborare cu Consiliul Judeţean şi cele lansate de Guvern.

Prioritare sunt investiţiile, atât cele care vizează dezvoltarea municipiului Sebeş, cât şi cele pentru Lancrăm, Petreşti şi, nu în ultimul rând, Răhău. În acest din urmă caz, sau ca exemplu proiectul pentru reţeaua de apă de la Răhău, pentru care trebuie rezolvată problema branşamentelor, va trebui să găsim soluţii până la sfârşitul anului.

Nu vom uita nici proiectele aflate în derulare şi investiţiile imediate, necesare pentru oraş. Aici amintesc de reabilitarea Parcului Arini, care trebuie să redevină zona de agrement cea mai importantă din zonă şi pentru care am iniţiat un proiect DALI, continuarea lucrărilor la Parcul municipal, cu integrare în modernizarea zonei centrale a oraşului, inclusiv a piaţetei din faţa primăriei.

Alte priorităţi sunt rezolvarea problemelor privind curăţenia în oraş, a celei privind câinii vagabonzi, iluminatul public, măsuri de ordine publică, prin sprijinul activităţii poliţiei locale, inclusiv prin sisteme de supraveghere video a spaţiului public”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate