Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PNL Alba și-a stabilit lista delegaților la Congresul extraordinar de la sfârșitul acestei luni. Vezi cine participă

Publicat

La Alba Iulia, a avut loc de curând şedinţa Delegației Permanente a organizației județene a PNL Alba. La eveniment au participat parlamentarii de Alba ai PNL, conducerea județeană a partidului, precum și reprezentanții tuturor organizațiilor locale. Delegaţia Permanentă exercită conducerea partidului și are între atribuții adoptarea măsurilor ce se impun pentru îndeplinirea hotărârilor Congresului și Conferințelor județene, aplicarea Programului de guvernare și a tuturor programelor şi politicilor sectoriale ale partidului, în funcţie de evoluţia social-politică a ţării.

În perioada 22-23 februarie, la București, va avea loc Congresul extraordinar al PNL. Delegația Permanentă a PNL Alba a stabilit lista delegaților organizației județene la acest Congres. Conform Statutului PNL, la Congresul extraordinar de la București vor participa 5 reprezentanți de drept ai organizației județene și încă 27 de membri desemnați în cadrul Delegației Permanente. Cei 5 reprezentanți de drept sunt: Teodor Atanasiu, senator PNL de Alba și membru în Delegația Permanentă la nivel național a PNL, deputații PNL de Alba, Călin Potor și Dan Coriolan Simedru, vicepreședintele PNL Alba, Simion Crețu, în calitate de reprezentant al organizației județene, precum și Florin Roman, în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Alba.

Deoarece în acest an vor avea loc alegeri în organizațiile PNL de la toate nivelurile, Delegația Permanentă a PNL Alba a stabilit calendarul Adunărilor generale pentru alegeri la organizațiile liberale din județ. Practic, aceste adunări generale vor debuta în 15 martie, iar ultima va avea loc în 8 iunie. Conferința Teritorială a PNL Alba va avea loc la Alba Iulia în 29 iunie.

„În cadrul acestei întâlniri statutare a Delegației Permanente am discutat, pe lângă problemele organizatorice, și despre participarea delegaților noștri la Congresul extraordinar în cadrul căruia se va aproba un nou Statut, pregătit de Comisia desemnată la nivel național cu elaborarea acestuia. Anul 2013 este foarte important pentru politica PNL, deoarece alegerile care vor avea loc în toate organizațiile locale trebuie să consolideze partidul nostru și să ne asigure instrumentele necesare pentru a ne îndeplini obligațiile și angajamentele asumate de PNL, atât prin Programul de Guvernare, cât și prin Strategia de dezvoltare a țării, elaborată de USL. Vom comunica de la București impresiile noastre asupra Congresului, în care se vor lua decizii decisive pentru viitorul politicii liberale românești”, a declarat Simion Crețu, vicepreședintele PNL Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ion

    joi, 07.02.2013 at 09:17

    pleaca cinci crai de la rasarit si se intorc magari!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax