Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PNL solicită creșterea pensiilor cu 15% de la 1 ianuarie. Florin Roman: Avem banii, nu este populism, este adevăr

Publicat

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, a scris într-o postare pe Facebook că liberalii solicită creșterea pensiilor cu cel puțin 15%. de la 1 ianuarie 2023. 

”PNL solicita creșterea pensiilor cu cel puțin 15% de la 1 ianuarie, pentru ca inflația trebuie compensata la pensionari, dar și pentru ca avem banii necesari pentru așa ceva. Nu e populism, e vorba de adevăr.

Populist era actualul ministru al Muncii, dl Budai care spunea in opoziție ca PSD nu accepta nici o alta majorare decât 40%!

Totodată, susțin propunerea PNL, de creștere a pragului de neimpozitare de la 2000-3000 lei, ceea ce înseamnă un gest de dreptate pentru circa 1 milion de pensionari.

Așa este corect, iar dl Budai este obligat sa facă ceva mai mult decât vorbe goale pentru pensionari, măcar ce a făcut PNL: creștere cu 14% in 2020 și creștere de 10%, de către Guvernul Nicolae Ionel Ciucă.

Virgil Popescu a rezolvat cu plafoane rezonabile pentru populație. Acum e rândul PSD sa facă ceva la ministerul Muncii. Știu ca in varianta de buget, dl Budai propune 10%. Dacă nu-și schimba punctul de vedere, mai bine pleacă domnia sa, din guvern”, a scris Florin Roman pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax